Adobe Photoshop CS2

Download Adobe Photoshop CS2 For Free Legally While You Still Can [Tutorial] | Redmond Pie

Adobe Photoshop CS2 thumbnail

Adobe Inc tarafından geliştirilen ve yayınlanan raster grafik düzenleyici Adobe Photoshop CS2 Update, Windows işletim sistemi için yayınlanan dokuzuncu resmi sürümdür. En önemli yeni araçlar arasında Spot Healing Brush yer alır. Bu araç, fotoğrafçılık problemlerini (lenste bozukluklar, kırmızı gözler, lekeler vb.) iyileştirme ve geri yükleme işlemleri yapabilir. Smart Objects araçları sayesinde, görüntüler ve vektör illüstrasyonlar daha kolay ve hızlı şekilde ölçeklendirilip dönüştürülebilir. Destructive düzenlemeye dayalı olmayan bir yöntem uygulanmıştır ve 32-Bit High Dynamic Range (HDR) görüntüleri desteklenmektedir. Güncellenmiş dosya tarayıcısı, çeşitli yeni RAW görüntü dosya formatlarını destekler ve arayüzü streamline edilmiştir.

2005 Mayıs ayında ilk yayınlandıktan sonra, bu profesyonel araç takımının geliştiricileri, uluslararası müşteri tabanlarından geri bildirimler aldılar ve hemen Adobe Photoshop CS2 Update adlı bir güncelleme yama üzerinde çalışmaya başladılar. Bu yama, fotoğrafların veya orijinal boyama projelerinin daha kolay manipüle edilmesi için çeşitli küçük sorunların düzeltilmesine ve yeni araçlar, özellikler ve hizmetlerin sunulmasına odaklanmıştır.

Adobe Photoshop CS2, profesyonel kullanıcıların bu raster grafik düzenleyicinin tüm avantajlarını kullanmak ve istikrarsızlık, uygulama çökmesi ve hatta veri kaybı gibi olayların ortaya çıkmasını engellemek isteyenler için bir zorunluluk olan bir güncellemedir. Ne yazık ki, bu tür olaylar neredeyse hiç duyulmaz ancak bu güncelleme ile tamamen ortadan kaldırılmıştır.

Adobe Photoshop CS2 ile birlikte tanıtılan en yaygın kullanılan yeni eklentiler arasında Vanishing Point (akıcı dijital retouching için bir araç) ve Image Warping araçları (kullanışlı kontrol noktaları yardımıyla dijital distorsiyon) yer almaktadır.

Adobe Photoshop CS2, sadece geçerli ve aktive edilmiş bir seri numarasına sahip Adobe Photoshop CS2 yazılımı sahipleri tarafından kullanılabilir. Güncelleme onlar için tamamen ücretsizdir.

Kurulum yapmak için kullanıcılar sadece resmi güncelleme yükleyicisini indirmeliler, aktifleştirmeliler ve ekranda gösterilen basit talimatları izlemeliler. Yükleyici neredeyse tamamen otomatiktir ve CS2 takımını en son sürüme güncelleyecektir.

Adobe Photoshop CS2 İndirmek İçin Tıklayınız

  • Deneme sürümü
  • Windows/macOS
  • 340 MB

Adobe Photoshop CS2: Digital Photography Review

Windows 10'da Adobe Photoshop CS2 Yavaşlığı - Microsoft Community


Adobe Photoshop CS2 geçmişte bir döneme damgasını vursa da, Adobe firmasının geliştirdiği yeni sürümlerle birlikte pabucu çoktan dama atıldı.

Fakat acaba gerçekten öyle mi? Bence hiç alakası yok. Çünkü sıradan kullanıcıların yani profesyonel grafik tasarımcı olmayan normal ev kullanıcılarının gündelik ihtiyaçlarını karşılamak için fazlasıyla yeterlidir.

Şuanda ücretli olarak satılan resim düzenleme yazılımlarından bile katbekat daha fazla özellik ve kullanım kolaylığı içerir.

Tüm bu nedenlerden dolayı Adobe Photoshop CS2’yi halen herkese önerebilirim.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,