EASEUS Data Recovery

Free Download Data Recovery Software for File Recovery in 2022 - EaseUS  Data Recovery Wizard Free

EaseUS Veri Kurtarma Sihirbazı Ücretsiz Sürüm simgesiEaseUS Data Recovery Wizard Free, bugün piyasada Windows ve macOS için en iyi ve en çok kullanılan sistem ayarlama ve utiliti araçlarından biridir.

Hard disk, hafıza kartları, mobil telefonlar veya diğer cihazlardan kaybolan veya bozulan verilerinizi kurtarmanıza yardımcı olur.

EaseUS Data Recovery Wizard ile, herhangi bir cihazdan kaybolan verilerinizi tüm formatlarında sadece birkaç adımda kolayca geri alabilirsiniz.

İyi haber ise kaybolan verilerinizin 2 GB’dan az olması durumunda ücretsiz olarak kullanabileceğinizdir.

EaseUS Data Recovery yazılımı nasıl kullanılır?

EaseUS Data Recovery yazılımını başarıyla indirdikten ve yükledikten sonra, masaüstünüzde bir kısayol simgesi görünecektir, oraya gitmeniz ve üzerine çift tıklamanız yeterlidir.

Açtıktan sonra, önünüzde bir arayüz görünecektir ve burada dış ve iç sürücülerinizin listesini göreceksiniz ve verileri geri almak istediğiniz sürücüyü seçmeniz gerekir.

Sürücüyü seçtikten sonra, hızlı bir tarama başlar ve silinen dosyalarınızı ve verilerinizi bulabilirsiniz, ihtiyacınız olan dosyaları ve klasörleri seçebilir ve diğer verileri bırakabilirsiniz.

Hızlı bir tarama yaptıktan sonra verilerinizi bulamadıysanız, endişelenmeyin çünkü otomatik olarak ileri bir tarama başlar ve tahmini süresi tamamlandıktan sonra.

Bu tamamlandığında, verilerinizi orada bulma olasılığınız %99’dur. Son adımda, silinen verilerinizi kaydetmeniz gerekir.

Sadece geri almak istediğiniz dosyaları seçin ve “Geri Al” düğmesine tıklayın ve verileriniz seçtiğiniz hedefe kaydedilir.

Bu oldukça basit bir işlemdir. Premium bir yazılım olsa da, ücretsiz olarak kullanırsanız, premiumda mevcut olan neredeyse tüm özellikleri görürsünüz, ana fark veri kurtarma miktarının 2 GB olduğudur (ücretsiz).

Ücretsiz sürüm ayrıca hafıza kartları ve USB gibi harici cihazlardan verileri geri almanıza yardımcı olur.

Kullanımı kolay ve anlaşılır bir arayüze sahiptir, bu yeni başlayanlar için iyidir.

Zamanınız yoksa tarama sonuçlarınızı kaydedebilir ve oradan devam edebilirsiniz.

Gerçekten ihtiyacınız olan dosya biçimlerini seçmenize olanak tanıyan filtre özelliği. Tüm veri biçimlerini geri alabilirsiniz, videolar, gifler, fotograflar veya herhangi bir belge. Ayrıca hasarlı veri veya dosyaları onarmaya da yardımcı olur.

Lisans Deneme
Op. Sistem Windows
Kategori Dosya Kurtarma
Dil İngilizce 

Daha fazla 2
Yaratıcı EaseUS
Indirme 155,555

EASEUS Data Recovery indirmek için buraya tıklayınız


EASEUS Data Recovery tamamen bedava ve Türkçe dil desteğine sahip bir veri kurtarma aracıdır. Bu program sayesinde yanlışlıkla silinen dosyaları kolayca kurtarabilirsiniz.

Mesela bilgisayarın hard diskinden, USB flash bellekten veya telefon, tablet yada fotoğraf makinesi / kameranın hafıza kartından silinmiş olan dosyaları geri yükleyebilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,