Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2'den Türkiye sürprizi - Son Dakika Teknoloji Haberleri | NTV Haber

Euro Truck Simulator 2 Windows

Euro Truck Simulator 2, Avrupa’nın çeşitli yerlerinde yolculuk yaparak yüklerinizi taşıyarak ve teslim ederek oynadığınız bir kamyon sürme oyunudur. Bu kamyon simulatörünün keyfini çıkarın.

Piyasadaki çoğu sürme simulatörü Formula 1, yüksek performanslı arabalar veya sokak yarışları gibi popüler motorsporlar üzerine odaklanmıştır, ancak sürme becerilerimizi kanıtlamak için başka alternatifler de mevcuttur. Örneğin Euro Truck Simulator 2.

Yolun kralları Bu, popüler 18 Wheels of Steel’in Avrupa versiyonudur, burada Avrupa’nın en popüler kamyon modellerini süreceğimiz şansına sahip olacağız.

Mercedes Volvo Scania Oyun boyunca Berlin, Londra veya Barcelona gibi birçok tanınmış şehirleri gezeceğiz ve Avrupa’nın güzel manzaralarından birçoklarının keyfini çıkaracağız.

Gerçek bir sürme uzmanı olun

Oyunun zorluğu sadece herhangi bir hasar olmadan hedefe varmakla sınırlı değildir, aynı zamanda yüklerimizi zamanında teslim etmekle de sınırlıdır.

Bu, hızı asla düşürmemize gerek kalmayan oyunlarda alışık olan kullanıcılar için biraz zor olabilir. Euro Truck Simulator 2 ile bir sürme simulatörünün farklı bir yönünü keşfedin.

  • 12 Ocak 2023
  • 5,6 GB
  • DEMO
  • Windows
  • SCS Yazılımı

Euro Truck Simulator 2 indirmek için tıklayınız

Euro Truck Simulator 2 ekran görüntüleri:


 

Kaliteli bir TIR simülasyonu arayanlar için en iyisi Euro Truck Simulator 2’dir. Çünkü sadece kargo taşımakla kalmıyor, aynı zamanda bir taşıma şirketi kurup para kazanarak şirketi ayakta tutmaya çalışıyorsunuz. Dilerseniz çok para kazanıp kullandığınız tırları satın alabilirsiniz. Herhangi bir görevi kabul etmeden önce mesafeye, ücrete ve zorluğa bakarak karar veriyorsunuz. İsterseniz bankadan kredi çekin ve tır şirketini satın alın. Tabii ki krediyle daha fazla işçi de çalıştırabilirsiniz.

Oyunun grafikleri son derece kaliteli ve tır kullanması oldukça keyiflidir. Stres atmak ve rahatlamak için en ideal oyunlardan biridir.

Türkçe dil yamasını buradan indirebilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2 ile ilgili görsel sonucu

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,