Evlenme Bildirim Programı

Evlenme Bildirim Programı isminden de anlaşılacağı gibi nüfus müdürlüklerinde ve evlendirme memurluklarında kullanılan en iyi bilgisayar yazılımlarından biridir.

Evlenmek isteyenlerin ihtiyaç duyduğu resmi işlemleri gerçekleştirmek için gereken tüm formlar bu yazılımda bulunmaktadır.

Programın başlıca özellikleri: uluslar arası aile cüzdan talep belgesi, evlenme akdi ve beyannamesi, erkek ve kadın nüfuz cüzdan örneği ve sağlık raporu, evlenme ehliyet belgesi, VGF 20, istatistik formu, soyadı kullanım dilekçesi, ikametgah belgesi, kızlık soyadı kullanım formu, evlenme metni(otomatik olarak ülke ve ülke kodları seçimi, ülke adına ve koduna göre arama yapabilme, il, il kodu, ilçe, ilçe kodu alanlarına gör arama yapabilme, erkek ve kadın bilgileri de doğum tarihi girilip ve yıl bölümü girilip yıl yaşın otomatik olarak hesaplanması, yaş engeli olan kişilere otomatik uyarı vb. özellikler).

Güvenlik notu: Bu gelişmiş ve kaliteli evlendirme işlemleri yazılımı hem Kaspersky Internet Security hem de Malwarebytes Anti-Malware ile taranarak güvenlik testinden geçirildi. Sonuç olarak en ufak bir zararlı yazılım veya virüs falan kesinlikle yoktur.

Evlenme Bildirim Programı 2.4

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,