Meditek İSG (2023)

Meditek İSGMeditek İSG, bir otomasyon yazılımıdır. İş sağlığı ve iş güvenliği ilgili işlemleri kayıt altına alma, planlama ve yönetme konusunda kullanıcılara pratik bir çözüm sunar.

Windows platformunda ücretsiz olarak sunulan MediTek İSG, hala ücretsiz olarak dağıtılmaktadır ve Türkçe dil desteğine sahiptir.

Meditek İSG, mevzuata uygun bir bilgi yönetim sistemi olarak tasarlanmıştır.

İşletmeniz varsa, işletmenizin güvenliği, periyodik kontrolleri ve mevzuattaki hükümlerin uygulanması işgücü ve zaman gerektirir.

Meditek İSG, bu işgücünü azaltmanıza ve zaman tüketimini minimuma indirmenize olanak tanır.

Meditek İSG, periyodik ekipman kontrolleri, işyeri ziyaretleri gibi etkinlikler oluşturmanıza ve bu etkinliklere notlar eklemenize olanak tanır.

Program, bu işlemleri gerçekleştiren kişileri tarih etiketleri ile birlikte kaydedebilir.

Meditek İSG, planlama, eğitimler, iş ekipmanları, işyeri güvenliği, iş kazaları ve meslek hastalıkları, iş güvenliği belgeleri gibi konular altında birçok farklı kayıt tutmanıza olanak tanır.

Meditek İSG indirmek için tıklayınız

Sürüm Bilgisi – Meditek İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi

İş Güvenliği Yönetimi bölümünde yapılan Risk Değerlendirme işlemleri için, başka işyerlerinden kopyalanan risk analizlerinin İşyeri Kısa Adları gösterildi.

Aynı bölümde, İşyeri Eğitimleri için, başka işyerlerinden kopyalanan eğitim planlarına, seçili işyerinde belirli bölüm çalışanlarının eklenmesine olanak sağlandı.

Finans Yönetimi bölümünde, Cari Hesap ekranından, cari kayıtlara ait planların oluşturulması işlevi eklendi. Planlamalar, Satış Faturalarında KDV ve ÖTV istisna bilgilerinin seçilebilmesine olanak tanıdı.

İnsan Kaynakları liste ekranında, sağ tık menüsüne Ödül ve Ceza ekleme menüsü eklendi. İş Kazası Liste ekranında, Kazaya Sebep Olan Olay bilgisi gösterildi. İşten çıkarma yetkisi ve Kişi silme yetkisi ayrıştırıldı.

KKD dağıtım ekranında, malzeme stok miktarı eklendi. Saha Gözetimlerinde eklenen konuların Risk Değerlendirmede seçilebilmesi sağlandı.

Uyarılar detayı ekranında, işyerine ait Uzman, Hekim ve DSP’lerin listelenmesi sağlandı. Görevli kişilere ait filtrelemeler yapılabilir.

Düzeltilen Hatalar:

  • Hastane sevk sonucunda girilen sonucun otomatik getirilmesi sağlandı.
  • Saha gözetiminde düzenlenen Döflerin saha gözetimi silindiğinde otomatik kaldırılması sağlandı.
  • Risk Değerlendirme ekranında, gerçekleştirilen Saha Gözetimlerinden konuların eklenebilmesi işlevi getirildi.

Meditek İSG indirmek için tıklayınız

  • Boyut: 173 MB
  • Lisans: Demo
  • Sistem: Windows
  • Geliştirici: Meditek Yazılım

Aşağıdaki eğitim videosuna mutlaka göz atın.

 

Meditek İSG yazılımı sayesinde  Meditek İSG, iş sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili işlemleri kaydedebilir ve planlayabilirsiniz.

Güncel mevzuata tamamen uyumlu ve uygun bir şekilde geliştirilen bir yazılımdır. Büyük çaptaki işletmelerin takibini kolaylaştırmak, işletme güvenliği, periyodik kontrolleri ve mevzuattaki hükümlerin uygulanması işlerini kolaylaştırmak için bu araçtan faydalanabilirsiniz.

Programın içine örneğin iş ziyareti, eğitim ve planlamayla alakalı notlar yazabilirsiniz. Zaten yazılımın arayüzü tümüyle Türkçe olduğu için kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,