Microsoft Office 2010

When Is Office 2010 End of Life? | Jim's I.T

Microsoft Office 2010 thumbnailMicrosoft Office 2010 verimlilik setinin son sürümü olan bu, kişisel bilgisayar endüstrisinin en tarihsel olarak popüler ve yararlı araçlarından biridir.

Microsoft Office 2010 İş ve Ev, piyasadaki en değerli verimlilik uygulamalarından beşini içerir: PowerPoint, Excel, Word, OneNote ve Outlook. Microsoft Office 2010 Professional Plus suite aracılığıyla ek Office uygulamaları elde edebilirsiniz.

Microsoft Office 2010’un en son sürümü olan bu sürüm, orijinal sürüme kıyasla birçok iyileştirme ve yeni özellik içerir. Örneğin, Word’ün içerik menüsü seçebileceğiniz potansiyel seçenekleri seçerken gerçek zamanlı olarak değişiklikleri görme yeteneği ile değiştirilmiştir.

PowerPoint sunumları şimdi videoları destekler ve Outlook, aynı mesajları kaldırma özelliği içerir. Excel şimdi tek tek hücreler içinde küçük renkli grafiklerle çalışma yeteneğine sahiptir.

Microsoft Office 2010 ayrıca bir metin çeviri aracının ve ekran görüntülerini alma ve dışa aktarma aracının eklenmesini de gördü. Kullanıcılar ayrıca belgelerinde kullanılan herhangi bir görüntüye efekt uygulayabilir.

Microsoft Office 2010’un en iyi yeni özelliklerinden biri, herhangi bir belgeyi oluşturduğunuzda SkyDrive’ı kullanarak bir en ligne sürümünü kaydetme yeteneğidir. Bu yedekleme çok iyi çalışır ve yerel sisteminizdeki alanı korur.

Geçmişte Microsoft Office hakkında en önemli şikayetlerden biri, uygulamaların başlamasının çok uzun sürdüğü ve birçok fonksiyonun uygulamaların yavaşladığıydı. Microsoft Office 2010’da artık bu bir problem değil. Yazılım, eski sürümlerden daha az sistem kaynağı kullanır ve bu daha iyi performans ve daha az gecikmeye çevrilir.

Microsoft Office 2010 suite içindeki her uygulamada küçük değişiklikler var, ancak nispeten minimal.

Örneğin, Microsoft tarafından kullanılan tartışmalı Ribbon arayüzü hala araçları ve seçenekleri seçmek için ana yöntemdir, ancak daha temiz ve basit bir tarzda yeniden tasarlanmıştır.

Yeni ‘Dosya’ düğmesi eski Office düğmesini yerine getirdi ve şimdi açık olan belgeyle ilgili işlemleri gerçekleştirmek için seçenekleri ve o dosya hakkında özel bilgileri gösterir.

Microsoft Office 2010, verimlilik setleri konusunda en üst düzey olduğu kabul edilmez. Önceki sürümlerine kıyasla çok daha kullanışlı hale getiren birçok geliştirilmiş özelliği vardır ve günlük iş akışlarını iyileştirmek için birçok yol sunar.

Verimlilik yardımı ihtiyacı olan herhangi bir işletme için mükemmel bir profesyonel çözümdür. Bazı kullanıcılar Ribbon arayüzünün varlığını sevmese de, aslında orijinal Ribbon arayüzünden çok daha iyi bir gelişme olduğu kesindir.

Microsoft Office 2010 tüm ofis ihtiyaçları, akademisyenlerin döküman ve belge ihtiyaçları, öğrencilerin ödev, sunum ihtiyaçları ve işletmelerin hesap kitap ihtiyaçları için tek başına fazlasıyla yeterlidir.

Üstelik artık Microsoft Office 2010 programına uzaktaki bir bilgisayarın web tarayıcısından veya cep telefonundan erişim sağlayabilir ve böylece örneğin evdeyken iş yerindeki bilgisayarda bulunan Office belgelerine erişebilirsiniz.

Microsoft Office 2010 sizlere dosyalara iki veya daha fazla kişi tarafından aynı anda erişim ve düzenleme imkanı sunuyor. Böylece ekip çalışması daha kolay bir hale geliyor. Üstelik yeni sunum araçlarıyla artık çok daha etkileyici slayt şovlar hazırlayabilir, efektler ekleyebilir, videolardan harika sunumlar oluşturabilir, resimleri kolayca düzenleyebilir ve arkaplanları kaldırabilirsiniz.

Microsoft Office 2010 İndirmek İçin Tıklayınız

  • Lisans: Deneme
  • Yayımcı: Microsoft
  • Boyut: 6.2 MB
  • Arayüz: Türkçe
  • Sistem:Windows

Alternatif Seçenek: Dilerseniz Microsoft Office’in 2017 versiyonu olan Office 365 programını 30 günlük deneme sürümü olarak buradan indirebilirsiniz.

Alternatif Seçenek 2: Hem Türkçe hem de tamamen bedava bir Microsoft Office alternatifi arıyorsanız, LibreOffice programını tavsiye ediyoruz.

Microsoft Office 2010 ile ilgili görsel sonucu

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,