Paragon Partition Manager Express Free Edition

Paragon Partition Manager Express Free Edition ile sabit diski optimize edebilirsiniz.

Örneğin harddisk bölümleme, hard disk bölümlerini yeniden birleştirme, aynı anda iki veya daha fazla işletim sistemi yükleme gibi çok sayıda zorlu işlemi bu profesyonel araç sayesinde kolaylıkla başarabilirsiniz.

Mesela hiç kullanılmayan sabit disk kısımlarını dağıtabilirsiniz ve sabit diski daha düzenli bir hale getirerek organize edebilirsiniz. Ayrıca sabit diski yedeklemeden önce hazırlamak için de bu araçtan yararlanabilirsiniz.

Normalde sıradan ev kullanıcıları bu işlemlerden hiç anlamaz. Fakat Paragon firmasının bu eşsiz yazılımından faydalanarak okuma yazma bilen herkes bu programı rahatlıkla kullanarak dilediği işlemi birkaç tıklama ile yapabilir.

Sabit diski birkaç farklı kısma bölme, yedeğini alma veya kurtarma gibi operasyonları kolaylıkla yapabilirsiniz. Yedeklemek yada kurtarmak istiyorsanız kopyalama ve göç modülünü kullanmalısınız. İkinci bir işletim sistemi yükleyecekseniz Boot bölümüne girerek gerekli parametre değişikliklerini yapmanız gerekiyor. Yani önyükleme seçeneklerini değiştireceksiniz.

Paragon Partition Manager Express Free Edition ile ilgili görsel sonucu

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,