PShutDown

Bilgisayarı otomatik olarak açmak, kapatmak yada uyku moduna geçirmek için basit, hafif ve işini düzgün yapan kaliteli bir yazılım arıyorsanız, PShutDown tam size göre.

Aşağıda verdiğim ekran görüntüsü resminden de hemen fark edeceğiniz gibi, bu yazılımın arayüzü gayet sade, temiz ve anlaşılır bir arayüze sahip.

Sunulan diğer seçenekler arasında monitör ekranını kapatmak, kullanıcı oturumundan çıkış yaparak kapatmak, herhangi bir programı açmak, alarmı çalmak veya mesaj yollamak gibi harika özellikler de bulunuyor.

Tüm bu işlemleri zaman ayarlı olarak seçtiğiniz günün seçtiğiniz saatlerinde otomatik bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Burada days kısmından günü seçin, hours kısmından saati seçin, seconds kısmından saniyeyi seçin. Eğer belirli bir günde yapılmasını istiyorsanız, At seçeneğinin kutusunu işaretleyin ve hem bir tane gün seçin hem de yeniden saat, dakika ve saniyeyi seçin. Eğer belirli saatlerde otomatik olarak tekrarlı bir şekilde sürekli çalışmasını istiyorsanız, Every seçeneğini işaretleyin ve yeniden saat, dakika ve saniye bilgilerini girin.

Sol taraftaki menüden ise shutdown bilgisayarı kapatır, reboot yeniden başlatır, logoff oturumu kapatır, sleeping uyku moduna alır, run program seçtiğiniz programı çalıştırır, run alarm alarmı çalıştırır, show message mesaj gösterir. Seçiminizi yaptıktan sonra en alttaki DoIt butonuna tıklayın ve ardından Start butonuna tıklayarak aktif hale getirin.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,