Yaz Tahtaya Al Haftaya Veresiye

Normalde akıl ve mantık ile yola çıkılırsa, firmaların veresiye iş yapmaları pek mantıklı gelmiyor. Fakat burası Türkiye ve veresiye olmadan kolay kolay hiçbir esnaf iş yapamıyor. Yani piyasada kimse kimseye nakit para vererek iş yapmıyor. Genellikle işler veresiye hesabıyla yürüyor.

Bundan dolayı Yaz Tahtaya Al Haftaya Veresiye gibi ücretsiz ve işiniz son derece düzgün yapan bir yazılım sayesinde veresiye hesaplarının kaydını ve takibini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bu program tüm Windows işletim sistemlerinde sorunsuz olarak kurulur ve hatasız olarak çalışır. Asla sizi yarı yolda bırakmaz.

Böylece bütün alış verişleri hızlı ve kolay bir biçimde yönetebilir, takip edebilir, kontrol edebilir ve tahsilatları en verimli şekilde yapabilirsiniz.

Türkçe ve bedava olarak sunulan bu faydalı yazılımın başlıca özellikleri arasında hesap makinesi, QR kod ile müşteriye SMS atma ve arama, yazıcı desteği, ürünleri ve müşterileri kategorilere ayırma, fotoğraf ekleme, müşterilerin aldıkları malları görebilme gibi gelişmiş ve oldukça işe yarayan özellikleri sayabiliriz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,