скачать call of duty 4 торрент

Call of Duty 4: Modern Warfare – Oyun Konusu

Call of Duty 4: Modern Warfare, 2007 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, modern bir savaş ortamında geçen bir hikâyeyi konu almaktadır. Oyuncu, Birleşik Krallık Özel Hava Servisi (SAS), Amerika Birleşik Devletleri Deniz Piyadeleri ve Rusya Federasyonu Spetsnaz’dan oluşan bir grup askerin kontrolünü ele geçirmektedir. Oyun, Orta Doğu, Doğu Avrupa ve Rusya’da geçen çeşitli görevlerden oluşmaktadır.

Oyunun hikâyesi, Orta Doğu’da bulunan bir terörist örgütün lideri olan Imran Zakhaev’in, Rusya’yı işgal etme planıyla başlamaktadır. Zakhaev, Rusya’nın nükleer silahlarını ele geçirerek dünyayı tehdit etmektedir. Oyuncu, Zakhaev’in planlarını durdurmak ve dünyayı kurtarmak için görevlendirilmektedir.

Call of Duty 4: Modern Warfare, eleştirmenler tarafından büyük beğeni toplamıştır. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü almıştır. Oyun, birçok ödül kazanmış ve tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olarak kabul edilmektedir.

Call of Duty 4: Modern Warfare – İndirme Linki

Call of Duty 4: Modern Warfare İndir

Call of Duty 4: Modern Warfare – Üretici Firma

Infinity Ward

Call of Duty 4: Modern Warfare – Ücretsiz mi?

Hayır

Call of Duty 4: Modern Warfare – Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Windows XP
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 10

Call of Duty 4: Modern Warfare – Dosya Boyutu

6,7 GB


Yayımlandı

kategorisi