18 Wheels Of Steel Haulin Otobüs Modu (2023)

18 Wheels of Steel oyunu tabii ki orijinalinde bir otobüs oyunudur fakat dileyen herkes bu mod sayesinde tıpkı bir tır simülasyon oyunu gibi oynayabilir.

Bu mod ile birlikte ülkemizin güzel yollarında isterseniz yolcuları alıp gitmek istediği yerlere götürüyorsunuz.

Mod Özellikleri:

  • Bu modda oyundan atma sorunu yoktur.
  • Oyun içi bazı hatalar düzeltilmiştir.
  • Oyunda kasma problemi yarı yarıya azaltılmıştır.
  • Yeni şahane otobüs sesleri dahil edilmiştir.

Mod Kurulumu:

  • İlk olarak, modu indirmek için aşağıdaki indir butonunu kullanın.
  • Oyunu tamamen kapattığınızdan emin olun açık kalmasın.
  • Sitemizden indireceğiniz RAR arşivini masaüstüne çıkartın.
  • Klasör içindeki busmod_v1.scs dosyasını 18 Wos Haulin klasöründeki mods klasörünün içine atın.
  • Hepsi bu kadar. Şimdi oyunu açın ve modun çalıştığını göreceksiniz.

Alternatif otobüs modu (2022)

Bu oyunda 2017 yılında yeni çıkan tır modelleri bile bulunuyor. Tırları ve uzun yolculukları sevenler için ideal bir oyundur.

Sitemizden indireceğiniz 18 Wheels Of Steel Haulin Otobüs Modu sayesinde MAN Fortuna ve Citaro gibi son model yeni tırlara sahip olabilirsiniz. Yine birkaç Volvo otobüsü ve TIR kamyonları bulunuyor. Bu eklentiyi yükledikten sonra artık oyunda bu kamyonları da kullanabileceksiniz.

Bu yama nasıl kuruluyor?

Önce oyunu tümüyle kapatın. İndirdiğiniz arşiv dosyasının içindeki “busmod_v1.scs” dosyasını kopyalayıp Belgelerim içindeki 18 WoS Haulin klasöründe yer alan Mod klasörüne atın.

Güvenlik Notu: İndireceğiniz yama dosyası virüs taramasından geçirildi ve temiz olduğu onaylandı. Rapora buradan bakabilirsiniz.

18 WoS Haulin Otobüs Modu 2022 indirmek için tıkla

18 Wheels Of Steel Haulin oyunu nedir? Nasıl bir oyun?

Kamyon sürme ve kamyon sürme ve taşıma hizmetlerinin işletimi üzerine odaklı bir kamyon simülasyon oyunu. Bu simülasyon deneyimi oyunu, simülasyon oyunları geliştirme endüstrisindeki diğer oyunlarla çok benzerdir. Bu özellikle simülasyonda, bir çalışan olarak başlarsınız ve seviyeleri arttırarak kendi kamyon işletmenizi sahip olursunuz ve oyunda başarılı olmak için etkili bir şekilde yönetmeniz gerekir.

Kamyon ve treyler sürün Kamyon sürme beceriniz, çeşitli farklı durumlarda başarılı bir şekilde manevra yapmanızı test etmek için oluşturulmuş farklı görevlerle sonunda test edilir. Bu çok ilginç oyunun amacı, ABD’nin 40 farklı şehri ve otoyolunu boyunca malları taşımaktır. Kendinizi bu basit kamyon sürme oyununda bir patron olarak yükseltin. Oyuncu olarak, 35’den fazla treyler ve riggi seçmeniz gerekir. Bu yükleri mümkün olan en kısa sürede hedefine taşımak ve aynı zamanda güvenliğini sağlamak sizin görevinizdir.

Oyun mekaniği çok kolay ve açık ve önceden sürme deneyimi olmayan ortalama oyuncu için bir sorun teşkil etmeyecektir.

Bu sürme kategorisi için bir parçadır ve Windows 32-bit ve 64-bit platform için paylaşım lisansına sahiptir ve deneme süresi sona erinceye kadar ücretsiz bir deneme olarak kullanılabilir. 18 Wheels of Steel Haulin’ deneme sürümü, tüm yazılım kullanıcılarına potansiyel kısıtlamalarla birlikte ücretsiz olarak indirilebilir.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,