360 Total Security Türkçe

360 Total Security

360 Total Security indirPC’nizi koru, günün her günü önemli bir ihtiyaçtır çünkü bilgisayarınızın iyi çalışmasını sürdürmek için tam bir koruma sağlamak daha da önemlidir.

360 Total Security, rekabetle karşılaştırılamayan bu antivirüs programını oluşturan beş farklı motorun bütün bir araçtır. Özellikle, Qihoo cloud araçları, Qihoo sistem tamiri ve QVM-II AI motoru ile Bitdefender ve Avira içerir.

Bu beş unsuru birleştirerek 360 Total Security, sisteminizin herhangi bir bölümünde malware enfeksiyonlarından kaçınmak için son silahınızı elde edersiniz.

Ayrıca, bilgisayarınızda yer kaplayan ve daha yavaş çalışmasına neden olan atılmış dosyaları temizleyen bir bellek güçlendiricisi de içerir.

Bu kadar çok engel ve koruma seviyesi olmasına rağmen, aracı kullanmak zor değildir çünkü basit ve anlaşılır bir arayüze sahiptir.

Yine, beş motora sahip olmasına rağmen, hala hafif ve PC’nizde çok az yer kaplar, ancak malware tarama işlemi paralel olarak yapıldığından tarama hızı diğerlerinden daha yavaş olabilir.

360 Total Security Başlıca Özellikleri

  • Birkaç tıklama ile bilgisayarınızın güvenliğini ve sağlığını denetleyin
  • 360 Total Security, ödüllü antivirüs motorlarından oluşur ve 360 Bulut Motoru, 360 QVMII, Avira ve Bitdefender gibi özellikleri içerir. Böylece sizlere en iyi virüs algılama ve koruma özelliklerini sunar.
  • Sisteminizi optimize etmek için sistem hizmetlerinizi, önyükleme öğelerinizi ve eklentilerinizi yönetin. Önyükleme süresini kısaltın ve daha hızlı başlayın.
  • Temizlik işlemi ile disk alanını genişletin ve sistem performansını arttırın. Hangi alanların ve dosyaların temizleneceğine karar verin.
  • Koruma modları arasından kullanıcının seçebileceği 4 farklı mod sunar. Performans/Dengeli/Güvenlik ve Özel. Her mod, kötü amaçlı yazılım, kimlik avı saldırıları ve sisteme izinsiz erişimlere karşı farklı bir koruma seviyesi sunar.

360 Total Security Nasıl İndirilir?

360 Total Security Türkçe indirmek için buraya tıklayınız

  • Lisans: Ücretsiz
  • Yayımcı: Beijing Qihu Keji Co.
  • Boyut: 1.5 MB
  • Arayüz: Türkçe
  • Sistem:Windows  
  • Virüs Tarama0 / 15

360 Total Security Ekran Görüntüleri:


Günümüzde hem ücretsiz, hem Türkçe dil desteği bulunan, hem de gelişmiş ve güçlü bir koruma sunan antivirüs programı bulmak haliyle çok zor.

360 Internet Security ismini değiştirerek 360 Total Security oldu ve yalnızca ismini değiştirmekle kalmadı baştan aşağı yenilenerek çok daha kapsamlı ve etkili bir güvenlik yazılımına dönüştür.

Bu program sadece bilgisayarı her türlü tehdit, saldırı ve tehlikeden korumakla kalmıyor, aynı zamanda sistemin performansını arttırarak bilgisayarın her zaman en yüksek hızda çalışmasını sağlıyor. Bunun için içerisinde çok sayıda otomatik çalışan araç bulunduruyor.

360 Total Security sizi casus yazılımları, reklam yazılımları, tarayıcı virüsleri, sahte banka ve online dolandırıcı virüsleri dahil olmak üzere, tüm virüs ve rahatsız edici şeylerden korur.

360 Total Security Türkçe indirmek için buraya tıklayınız

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,