bluetooth çevre aygıtı sürücüsü indir windows 7

Bluetooth Çevre Aygıtı Sürücüsü İndir Windows 7

Bluetooth, kablosuz iletişim için kullanılan bir teknolojidir. Bluetooth çevre aygıtları, bilgisayarınıza kablosuz olarak bağlanabilen aygıtlardır. Bu aygıtlar arasında fareler, klavyeler, yazıcılar, hoparlörler ve kulaklıklar bulunur.

Bluetooth çevre aygıtınızı bilgisayarınıza bağlamak için, öncelikle bilgisayarınızda Bluetooth özelliğinin etkinleştirilmiş olması gerekir. Bunu, Denetim Masası’ndan “Ağ ve İnternet” bölümüne giderek ve ardından “Ağ ve Paylaşım Merkezi”ni tıklayarak yapabilirsiniz. “Ağ ve Paylaşım Merkezi” penceresinde, “Bluetooth” bölümüne tıklayın ve ardından “Bluetooth’u aç” seçeneğini seçin.

Bluetooth özelliği etkinleştirildikten sonra, Bluetooth çevre aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Bunu yapmak için, çevre aygıtının güç düğmesine basın ve ardından bilgisayarınızda “Bluetooth” bölümüne tıklayın. “Bluetooth” bölümünde, “Yeni cihaz ekle” seçeneğini seçin ve ardından çevre aygıtınızı seçin. Çevre aygıtınız bilgisayarınıza bağlandıktan sonra, kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bluetooth çevre aygıtınızı bilgisayarınıza bağlamak için, çevre aygıtının üreticisinin web sitesinden Bluetooth sürücüsünü indirmeniz gerekebilir. Bluetooth sürücüsü, çevre aygıtının bilgisayarınızla iletişim kurmasını sağlayan bir yazılımdır.

Bluetooth Çevre Aygıtı Sürücüsü İndir Windows 7

  • Üretici: Microsoft
  • Ücretsiz: Evet
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows 7
  • Dosya Boyutu: 10 MB

İndirme Linki: Bluetooth Çevre Aygıtı Sürücüsü İndir Windows 7

Bluetooth çevre aygıtınızı bilgisayarınıza bağlamak için, yukarıdaki adımları izleyin ve ardından Bluetooth sürücüsünü indirin ve yükleyin. Bluetooth sürücüsü yüklendikten sonra, Bluetooth çevre aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi