windows 10 driver yedekleme programsız

Windows 10 Sürücü Yedekleme Programsız

Windows 10 işletim sisteminde, sürücüleri yedeklemek için kullanabileceğiniz birçok program bulunmaktadır. Ancak, bu programları kullanmadan da sürücüleri yedekleyebilirsiniz. Bu makalede, Windows 10’da sürücüleri yedeklemek için kullanabileceğiniz adımları anlatacağız.

Adım 1: Aygıt Yöneticisi’ni Açın

Aygıt Yöneticisi’ni açmak için, Başlat menüsüne tıklayın ve “Aygıt Yöneticisi” yazın. Ardından, arama sonuçlarında “Aygıt Yöneticisi” simgesine tıklayın.

Adım 2: Sürücüleri Listeleyin

Aygıt Yöneticisi penceresi açıldığında, bilgisayarınızdaki tüm aygıtlar listelenecektir. Sürücülerini yedeklemek istediğiniz aygıtları bulun ve bunlara sağ tıklayın. Ardından, “Sürücüyü Güncelleştir” seçeneğine tıklayın.

Adım 3: Sürücüleri Yedekleyin

“Sürücüyü Güncelleştir” penceresi açıldığında, “Sürücü Yazılımı için Gözat” seçeneğine tıklayın. Ardından, sürücülerin yedekleneceği klasörü seçin ve “Tamam” düğmesine tıklayın.

Adım 4: Sürücüleri Geri Yükleyin

Sürücüleri yedekledikten sonra, bunları geri yüklemeniz gerekebilir. Bunu yapmak için, Aygıt Yöneticisi’ni açın ve sürücülerini geri yüklemek istediğiniz aygıtları bulun. Ardından, aygıtlara sağ tıklayın ve “Sürücüyü Güncelleştir” seçeneğine tıklayın.

Adım 5: Sürücü Yazılımı için Gözat

“Sürücüyü Güncelleştir” penceresi açıldığında, “Sürücü Yazılımı için Gözat” seçeneğine tıklayın. Ardından, sürücülerin yedeklendiği klasörü seçin ve “Tamam” düğmesine tıklayın.

Sürücü Yedekleme Dosyası

  • Üretici Firması: Microsoft
  • Ücretsiz: Evet
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows 10
  • Dosya Boyutu: Değişken

İndirme Linki:

Sürücü Yedekleme Dosyası İndir


Yayımlandı

kategorisi