windows 8.1 iso dosyası ile format atma

Windows 8.1 ISO Dosyası ile Format Atma

Windows 8.1, Microsoft tarafından geliştirilen ve 2013 yılında piyasaya sürülen bir işletim sistemidir. Windows 8’in halefi ve Windows 10’un öncülüdür. Windows 8.1, Windows 8’e göre daha kararlı ve güvenlidir. Ayrıca, yeni özellikler ve iyileştirmeler içerir.

Windows 8.1’i yüklemek için, öncelikle bir ISO dosyasına ihtiyacınız vardır. ISO dosyası, işletim sisteminin tüm dosyalarını içeren bir arşiv dosyasıdır. Windows 8.1 ISO dosyasını Microsoft’un resmi web sitesinden veya güvenilir bir üçüncü taraf web sitesinden indirebilirsiniz.

Windows 8.1 ISO dosyasını indirdikten sonra, onu bir USB belleğe veya DVD’ye yazmanız gerekir. Bunu yapmak için, bir USB bellek veya DVD yazma programı kullanabilirsiniz.

USB bellek veya DVD’ye yazdıktan sonra, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve BIOS ayarlarına girin. BIOS ayarlarında, bilgisayarınızın USB bellek veya DVD’den önyükleme yapmasını sağlayın.

Bilgisayarınız USB bellek veya DVD’den önyükleme yaptıktan sonra, Windows 8.1 kurulum sihirbazı açılacaktır. Kurulum sihirbazını izleyerek Windows 8.1’i bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Windows 8.1 ISO Dosyası İndirme Linki

Windows 8.1 ISO Dosyası İndirme Linki

Üretici Firma

Microsoft

Ücretsiz mi?

Evet

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 8.1

Dosya Boyutu

4,1 GB


Yayımlandı

kategorisi