call of duty playstation 3

Call of Duty: PlayStation 3 Konusu

Call of Duty, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunu serisidir. Seri, II. Dünya Savaşı, Soğuk Savaş ve modern zamanlarda geçen çeşitli oyunlardan oluşmaktadır. Call of Duty: PlayStation 3, serinin PlayStation 3 konsolunda yayınlanan ilk oyunudur. Oyun, 5 Kasım 2008’de Kuzey Amerika’da, 7 Kasım 2008’de Avrupa’da ve 13 Kasım 2008’de Japonya’da piyasaya sürülmüştür.

Call of Duty: PlayStation 3, II. Dünya Savaşı sırasında geçen bir oyundur. Oyun, Amerikan, İngiliz ve Sovyet askerlerinin kontrolünü ele geçirerek, çeşitli görevlerde savaşmamızı sağlıyor. Oyunun hikâyesi, 1942 yılında Stalingrad Muharebesi ile başlıyor. Oyuncular, Sovyet Kızıl Ordusu’nun bir parçası olarak Alman işgaline karşı savaşıyorlar. Daha sonra, oyuncular Amerikan askerlerinin kontrolünü ele geçiriyor ve Normandiya Çıkarması’na katılıyorlar. Son olarak, oyuncular İngiliz askerlerinin kontrolünü ele geçiriyor ve Market Garden Harekâtı’na katılıyorlar.

Call of Duty: PlayStation 3, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle büyük beğeni toplamıştır. Oyun, birçok ödül kazanmış ve milyonlarca kopya satmıştır. Oyun, özellikle çok oyunculu modu ile dikkat çekmektedir. Çok oyunculu modda, oyuncular birbirlerine karşı çeşitli haritalarda savaşabiliyorlar.

Call of Duty: PlayStation 3 Dosyası

  • Üretici Firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: PlayStation 3
  • Dosya Boyutu: 6,2 GB

Call of Duty: PlayStation 3 Dosyası İndirme Linki

Call of Duty: PlayStation 3 Dosyası İndirme Linki


Yayımlandı

kategorisi