call of duty 2 download

Call of Duty 2: İkinci Dünya Savaşı’nın Destansı Hikayesi

Call of Duty 2, 2005 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı’nın Doğu Cephesi’nde geçen dört farklı askerin hikayesini anlatıyor. Oyuncular, Sovyet Kızıl Ordusu, İngiliz Ordusu, Amerikan Ordusu ve Alman Ordusu olmak üzere dört farklı ordudan birini seçerek savaşa katılabiliyorlar.

Call of Duty 2, eleştirmenler tarafından büyük beğeni topladı ve birçok ödül kazandı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü aldı. Call of Duty 2, aynı zamanda ticari olarak da başarılı oldu ve dünya çapında 20 milyondan fazla kopya sattı.

Konusu

Call of Duty 2, İkinci Dünya Savaşı’nın Doğu Cephesi’nde geçen dört farklı askerin hikayesini anlatıyor. Oyuncular, Sovyet Kızıl Ordusu, İngiliz Ordusu, Amerikan Ordusu ve Alman Ordusu olmak üzere dört farklı ordudan birini seçerek savaşa katılabiliyorlar.

Oyunun ilk bölümü, Sovyet Kızıl Ordusu’nun Stalingrad Muharebesi’ndeki mücadelesini anlatıyor. Oyuncular, Sovyet askeri Vasili Zaytsev olarak oynuyorlar ve Alman askerlerini keskin nişancı tüfeğiyle öldürmeye çalışıyorlar.

Oyunun ikinci bölümü, İngiliz Ordusu’nun Kuzey Afrika’daki mücadelesini anlatıyor. Oyuncular, İngiliz askeri John Davis olarak oynuyorlar ve Alman askerleriyle çölde savaşıyorlar.

Oyunun üçüncü bölümü, Amerikan Ordusu’nun Normandiya Çıkarması’ndaki mücadelesini anlatıyor. Oyuncular, Amerikan askeri Bill Taylor olarak oynuyorlar ve Alman askerleriyle plajlarda savaşıyorlar.

Oyunun dördüncü ve son bölümü, Alman Ordusu’nun Berlin Muharebesi’ndeki mücadelesini anlatıyor. Oyuncular, Alman askeri Klaus Müller olarak oynuyorlar ve Sovyet askerleriyle şehir sokaklarında savaşıyorlar.

Özellikleri

  • Birinci şahıs nişancı oyunu
  • İkinci Dünya Savaşı’nın Doğu Cephesi’nde geçen hikaye
  • Dört farklı ordudan birini seçerek oynama imkanı
  • Gerçekçi grafikler ve ses efektleri
  • Çok oyunculu mod

İndirme Bilgileri

  • Üretici firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu işletim sistemleri: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • Dosya boyutu: 2,5 GB

İndirme Linki

Call of Duty 2 indirmek için tıklayın


Yayımlandı

kategorisi