call of duty modern warfare iii indir

Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty: Modern Warfare III, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, Call of Duty: Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir ve 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii için piyasaya sürülmüştür.

Oyun, Rusya’nın ABD’yi işgal etmesiyle başlıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish’i kontrol ediyor. Soap ve ekibi, Rus işgalini durdurmak ve ABD’yi kurtarmak için bir dizi göreve gönderiliyor.

Oyun, önceki oyunlara göre daha karanlık ve gerçekçi bir tona sahip. Oyun, savaşın vahşetini ve askerlerin yaşadığı zorlukları gözler önüne seriyor. Oyun ayrıca, önceki oyunlara göre daha fazla aksiyon ve heyecan sunuyor.

Call of Duty: Modern Warfare III, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü topladı. Ancak, oyunun çok kısa olması ve önceki oyunlara göre çok fazla yenilik sunmaması nedeniyle de eleştirildi.

Konusu

Call of Duty: Modern Warfare III, Rusya’nın ABD’yi işgal etmesiyle başlıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish’i kontrol ediyor. Soap ve ekibi, Rus işgalini durdurmak ve ABD’yi kurtarmak için bir dizi göreve gönderiliyor.

Oyunun ilk görevinde, Soap ve ekibi, Rusların işgal ettiği bir petrol platformuna saldırıyor. Platformu ele geçirdikten sonra, Soap ve ekibi, Rusların nükleer füzelerini taşıyan bir gemiyi yok etmek için bir göreve gönderiliyor.

Oyunun ilerleyen bölümlerinde, Soap ve ekibi, Rusların işgal ettiği New York City’ye gidiyor. Şehri Rus işgalinden kurtarmak için bir dizi göreve katılan Soap ve ekibi, sonunda Rus lideri Vladimir Makarov’u öldürüyor ve Rus işgalini sona erdiriyor.

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows
  • PlayStation 3
  • Xbox 360
  • Wii

Dosya Boyutu

  • Microsoft Windows: 16 GB
  • PlayStation 3: 15 GB
  • Xbox 360: 15 GB
  • Wii: 8 GB

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare III İndir


Yayımlandı

kategorisi