call of duty psn

Call of Duty: PlayStation Network (PSN) Konusu

Call of Duty: PlayStation Network (PSN), Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 16 Kasım 2012’de PlayStation 3 ve PlayStation Vita için piyasaya sürüldü. Call of Duty: PSN, Call of Duty serisinin sekizinci oyunudur ve Modern Warfare 3’ün devamı niteliğindedir.

Oyun, yakın gelecekteki bir zamanda geçiyor ve oyuncular, terörist bir örgütün saldırılarını durdurmak için görevlendirilen bir özel kuvvetler ekibinin kontrolünü ele geçiriyor. Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki ana moddan oluşuyor.

Tek oyunculu modda, oyuncular, dünyanın dört bir yanındaki çeşitli yerlerde görevleri tamamlayarak ilerliyor. Görevler arasında, düşmanları öldürme, rehineleri kurtarma ve bombaları etkisiz hale getirme gibi çeşitli hedefler yer alıyor.

Çok oyunculu modda, oyuncular, birbirleriyle veya yapay zeka tarafından kontrol edilen düşmanlarla savaşabiliyor. Çok oyunculu modda, çeşitli oyun modları bulunuyor, bunlar arasında, takım ölüm maçı, bayrak kapma ve zombi modu yer alıyor.

Call of Duty: PSN, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu nedeniyle övüldü. Ancak, oyunun tek oyunculu modu bazı eleştirmenler tarafından kısa ve tekrarlayıcı olarak değerlendirildi.

Call of Duty: PSN İndirme Linki

Call of Duty: PSN İndirme Linki

Üretici Firma

Activision

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

PlayStation 3, PlayStation Vita

Dosya Boyutu

12 GB


Yayımlandı

kategorisi