call of duty 1 iso

Call of Duty 1 ISO: İkinci Dünya Savaşı’nın Heyecanını Yeniden Yaşayın

Call of Duty 1, 2003 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen dört ayrı kampanyayı konu almaktadır. Oyuncular, Amerikan, İngiliz, Sovyet ve Alman askerlerinin kontrolünü ele alarak çeşitli görevlerde savaşmaktadırlar.

Call of Duty 1, döneminin en başarılı oyunlarından biri olmuştur. Oyun, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almış ve milyonlarca kopya satmıştır. Oyunun başarısı, daha sonraki Call of Duty oyunlarının geliştirilmesine de öncülük etmiştir.

Konusu

Call of Duty 1, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen dört ayrı kampanyayı konu almaktadır. Oyuncular, Amerikan, İngiliz, Sovyet ve Alman askerlerinin kontrolünü ele alarak çeşitli görevlerde savaşmaktadırlar.

Amerikan kampanyası, Normandiya Çıkarması ile başlamaktadır. Oyuncular, Omaha Plajı’na çıkarma yapan Amerikan askerlerinin kontrolünü ele alarak Alman askerleriyle savaşmaktadırlar. Daha sonra, oyuncular Fransa ve Belçika’da çeşitli görevlerde savaşmaktadırlar.

İngiliz kampanyası, Kuzey Afrika’da başlamaktadır. Oyuncular, El Alamein Muharebesi’nde savaşan İngiliz askerlerinin kontrolünü ele almaktadırlar. Daha sonra, oyuncular İtalya ve Yunanistan’da çeşitli görevlerde savaşmaktadırlar.

Sovyet kampanyası, Stalingrad Muharebesi ile başlamaktadır. Oyuncular, Stalingrad’ı savunan Sovyet askerlerinin kontrolünü ele almaktadırlar. Daha sonra, oyuncular Kursk Muharebesi ve Berlin Muharebesi’nde savaşmaktadırlar.

Alman kampanyası, Polonya’nın işgali ile başlamaktadır. Oyuncular, Polonya’yı işgal eden Alman askerlerinin kontrolünü ele almaktadırlar. Daha sonra, oyuncular Fransa ve Sovyetler Birliği’nde çeşitli görevlerde savaşmaktadırlar.

Üretici Firma

Call of Duty 1, Infinity Ward tarafından geliştirilmiştir. Infinity Ward, 2002 yılında Jason West ve Vince Zampella tarafından kurulan bir oyun geliştirme şirketidir. Şirket, Call of Duty serisinin yanı sıra Medal of Honor: Allied Assault ve Titanfall gibi oyunları da geliştirmiştir.

Ücretsiz mi?

Call of Duty 1, ücretli bir oyundur. Oyunu satın almak için çeşitli oyun mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty 1, Windows, macOS ve Linux işletim sistemleriyle uyumludur.

Dosya Boyutu

Call of Duty 1’in ISO dosyası yaklaşık 1,5 GB boyutundadır.

İndirme Linki

Call of Duty 1 ISO İndir


Yayımlandı

kategorisi