call of duty 1 oyunu oyna

Call of Duty 1 Oyunu: Konusu, İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri

Call of Duty 1, 2003 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen dört farklı askerin hikayesini anlatıyor. Oyuncular, Amerikan, İngiliz, Sovyet ve Alman ordularından birini seçerek savaşabiliyorlar.

Konusu

Call of Duty 1, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen dört farklı askerin hikayesini anlatıyor. Oyuncular, Amerikan, İngiliz, Sovyet ve Alman ordularından birini seçerek savaşabiliyorlar.

Amerikan Ordusu

Amerikan ordusunda, 101. Hava İndirme Tümeni’nden Çavuş John Miller’ı kontrol ediyoruz. Miller, Normandiya Çıkarması’na katılıyor ve daha sonra Fransa, Belçika ve Hollanda’da savaşmaya devam ediyor.

İngiliz Ordusu

İngiliz ordusunda, 6. Hava İndirme Tümeni’nden Çavuş Tom Ellis’i kontrol ediyoruz. Ellis, Normandiya Çıkarması’na katılıyor ve daha sonra Fransa, Belçika ve Hollanda’da savaşmaya devam ediyor.

Sovyet Ordusu

Sovyet ordusunda, Kızıl Ordu’dan Çavuş Viktor Reznov’u kontrol ediyoruz. Reznov, Stalingrad Muharebesi’ne katılıyor ve daha sonra Berlin’e kadar ilerliyor.

Alman Ordusu

Alman ordusunda, Wehrmacht’tan Çavuş Heinrich Amsel’i kontrol ediyoruz. Amsel, Normandiya Çıkarması’na katılıyor ve daha sonra Fransa, Belçika ve Hollanda’da savaşmaya devam ediyor.

İndirme Linki

Call of Duty 1, Steam, GOG.com ve Amazon gibi dijital oyun platformlarından satın alınabilir. Oyunun indirme boyutu yaklaşık 1,5 GB’tır.

Üretici Firma

Call of Duty 1, Infinity Ward tarafından geliştirilmiş ve Activision tarafından yayınlanmıştır.

Ücretsiz mi?

Call of Duty 1, ücretli bir oyundur. Oyunun fiyatı, satın alındığı platforma göre değişebilir.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty 1, Windows, macOS ve Linux işletim sistemleriyle uyumludur.

Dosya Boyutu

Call of Duty 1’in indirme boyutu yaklaşık 1,5 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi