call of duty 2 imdb

Call of Duty 2, 2005 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir hikâyeyi konu almaktadır. Oyuncu, Sovyet Kızıl Ordusu, İngiliz Ordusu ve Amerikan Ordusu olmak üzere üç farklı ordudan birini kontrol etmektedir.

Oyun, 1941 yılında Sovyetler Birliği’nin Stalingrad şehrinde başlamaktadır. Oyuncu, Sovyet Kızıl Ordusu’nun bir askerini kontrol etmektedir ve Alman Ordusu’nun saldırılarına karşı şehri savunmaya çalışmaktadır. Oyun daha sonra Kuzey Afrika’ya, Normandiya’ya ve Ardenler Ormanı’na geçmektedir. Oyuncu, bu bölgelerde de çeşitli görevleri tamamlayarak ilerlemektedir.

Call of Duty 2, eleştirmenler tarafından olumlu yorumlar almıştır. Oyunun grafikleri, ses efektleri ve oynanışı övgüyle karşılanmıştır. Oyun, birçok ödül kazanmış ve ticari olarak da başarılı olmuştur.

Konusu

Call of Duty 2, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir hikâyeyi konu almaktadır. Oyuncu, Sovyet Kızıl Ordusu, İngiliz Ordusu ve Amerikan Ordusu olmak üzere üç farklı ordudan birini kontrol etmektedir. Oyun, 1941 yılında Sovyetler Birliği’nin Stalingrad şehrinde başlamaktadır. Oyuncu, Sovyet Kızıl Ordusu’nun bir askerini kontrol etmektedir ve Alman Ordusu’nun saldırılarına karşı şehri savunmaya çalışmaktadır. Oyun daha sonra Kuzey Afrika’ya, Normandiya’ya ve Ardenler Ormanı’na geçmektedir. Oyuncu, bu bölgelerde de çeşitli görevleri tamamlayarak ilerlemektedir.

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Windows XP
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 10
  • macOS
  • Linux

Dosya Boyutu

2.5 GB

İndirme Linki

Call of Duty 2 indir


Yayımlandı

kategorisi