call of duty 2 oyun indir club

Call of Duty 2: İkinci Dünya Savaşı’nın Destansı Hikayesi

Call of Duty 2, 2005 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı’nın Doğu Cephesi’nde geçen dört ayrı askerin hikayesini anlatıyor. Oyuncular, Sovyet Kızıl Ordusu’nun bir üyesi olan Vasili Koslov, İngiliz Ordusu’nun bir üyesi olan John Davis, Amerikan Ordusu’nun bir üyesi olan Bill Taylor ve Alman Wehrmacht’ın bir üyesi olan Klaus Müller’i kontrol ediyor.

Oyun, 1941 yılında Sovyetler Birliği’nin Almanya tarafından işgaliyle başlıyor. Oyuncular, Vasili Koslov’u kontrol ederek Alman işgaline karşı savaşan Sovyet askerlerine katılıyor. Oyunun ikinci bölümü, 1942 yılında Kuzey Afrika’da geçen El Alamein Muharebesi’ni konu alıyor. Oyuncular, John Davis’i kontrol ederek İngiliz Ordusu’nun Alman Afrika Kolordusu’na karşı savaşmasına yardım ediyor. Oyunun üçüncü bölümü, 1943 yılında Sicilya’da geçen Husky Harekatı’nı konu alıyor. Oyuncular, Bill Taylor’ı kontrol ederek Amerikan Ordusu’nun İtalya’yı işgal etmesine yardım ediyor. Oyunun dördüncü ve son bölümü, 1945 yılında Berlin’de geçen Berlin Muharebesi’ni konu alıyor. Oyuncular, Klaus Müller’i kontrol ederek Alman Wehrmacht’ın Sovyet Kızıl Ordusu’na karşı son direnişini göstermesine yardım ediyor.

Call of Duty 2, eleştirmenler tarafından büyük beğeni topladı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikayesiyle övgü aldı. Oyun, birçok ödül kazandı ve tüm zamanların en iyi birinci şahıs nişancı oyunlarından biri olarak kabul ediliyor.

Call of Duty 2 İndir

Call of Duty 2, Windows, macOS ve Linux platformları için kullanılabilir. Oyunun dosya boyutu yaklaşık 2 GB’dir. Oyunu aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

Call of Duty 2 İndir

Call of Duty 2 Ücretsiz mi?

Call of Duty 2, ücretli bir oyundur. Oyunun fiyatı yaklaşık 20 dolardır.

Call of Duty 2 Hangi İşletim Sistemleriyle Uyumlu?

Call of Duty 2, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, macOS 10.12 Sierra ve Linux platformlarıyla uyumludur.

Call of Duty 2 Dosya Boyutu

Call of Duty 2’nin dosya boyutu yaklaşık 2 GB’dir.


Yayımlandı

kategorisi