call of duty 4 full indir

Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4: Modern Warfare, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 5 Kasım 2007’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin dördüncü oyunudur ve serinin ilk modern savaş oyunudur.

Oyun, Orta Doğu’da geçen bir hikâyeyi anlatıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Cpl. John “Soap” MacTavish’i kontrol ediyor. Soap, Orta Doğu’da bir terörist grubu olan Ultranasyonalist Parti’nin (UNP) lideri Imran Zakhaev’i durdurmak için görevlendirilir. Soap, görev sırasında birçok farklı göreve katılır ve birçok farklı düşmanla savaşır.

Call of Duty 4: Modern Warfare, eleştirmenler tarafından büyük beğeni topladı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü aldı. Oyun, birçok ödül kazandı ve tüm zamanların en iyi video oyunlarından biri olarak kabul ediliyor.

Konusu

Call of Duty 4: Modern Warfare, Orta Doğu’da geçen bir hikâyeyi anlatıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Cpl. John “Soap” MacTavish’i kontrol ediyor. Soap, Orta Doğu’da bir terörist grubu olan Ultranasyonalist Parti’nin (UNP) lideri Imran Zakhaev’i durdurmak için görevlendirilir.

Soap, görev sırasında birçok farklı göreve katılır ve birçok farklı düşmanla savaşır. İlk görevinde, Soap ve ekibi, Rusya’da bulunan bir nükleer santrali teröristlerden kurtarmak için görevlendirilir. Daha sonra, Soap ve ekibi, Azerbaycan’da bulunan bir petrol tesisini teröristlerden kurtarmak için görevlendirilir. Soap, daha sonra, İngiltere’de bulunan bir havaalanını teröristlerden kurtarmak için görevlendirilir.

Soap, daha sonra, Rusya’da bulunan bir füze üssünü teröristlerden kurtarmak için görevlendirilir. Soap ve ekibi, füze üssünü teröristlerden kurtarmayı başarır, ancak Zakhaev kaçmayı başarır. Soap ve ekibi, daha sonra, Zakhaev’in saklandığı yeri bulmak için görevlendirilir. Soap ve ekibi, Zakhaev’in saklandığı yeri bulmayı başarır ve Zakhaev’i öldürür.

İndirme Linki

Call of Duty 4: Modern Warfare İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows XP/Vista/7/8/10
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

  • Microsoft Windows: 6,7 GB
  • PlayStation 3: 7,2 GB
  • Xbox 360: 7,0 GB

Yayımlandı

kategorisi