call of duty 7 black ops crack

Call of Duty 7: Black Ops Crack: Konusu, İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri

Call of Duty 7: Black Ops, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 9 Kasım 2010’da Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Black Ops, Call of Duty serisinin yedinci oyunu ve Call of Duty: World at War’ın devam oyunudur.

Oyun, Soğuk Savaş döneminde geçiyor ve oyuncular, CIA’nın gizli bir birimi olan Black Ops’un bir üyesi olarak oynuyorlar. Oyuncular, Küba, Vietnam ve Sovyetler Birliği gibi çeşitli yerlerde görev yapıyorlar ve düşmanlarla savaşarak görevlerini tamamlıyorlar.

Black Ops, eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı ve dünya çapında 25 milyonun üzerinde kopya sattı. Oyun, En İyi Aksiyon Oyunu ve En İyi Çevrimiçi Çok Oyunculu Oyun dahil olmak üzere birçok ödül kazandı.

Konusu

Black Ops, Soğuk Savaş döneminde geçiyor ve oyuncular, CIA’nın gizli bir birimi olan Black Ops’un bir üyesi olarak oynuyorlar. Oyuncular, Küba, Vietnam ve Sovyetler Birliği gibi çeşitli yerlerde görev yapıyorlar ve düşmanlarla savaşarak görevlerini tamamlıyorlar.

Oyunun hikayesi, 1961 yılında başlıyor. CIA, Sovyetler Birliği’nin Küba’da gizli bir füze üssü inşa ettiğini öğrenir ve Black Ops’u üssü yok etmekle görevlendirir. Black Ops, Küba’ya gönderilir ve üssü yok etmeyi başarır. Ancak, görev sırasında Black Ops’un lideri Alex Mason esir düşer.

Mason, Sovyetler Birliği tarafından işkenceye uğrar ve beyni yıkanır. Sovyetler Birliği, Mason’u kullanarak Amerika Birleşik Devletleri’ne karşı bir dizi terörist saldırı düzenler. Mason, sonunda Sovyetler Birliği’nin kontrolünden kurtulur ve Black Ops’a geri döner. Black Ops, Sovyetler Birliği’nin planlarını durdurmak ve Mason’u kurtarmak için bir dizi göreve gönderilir.

İndirme Linki

Call of Duty 7: Black Ops crack dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

[İndirme Linki]

Üretici Firma

Call of Duty 7: Black Ops, Treyarch tarafından geliştirilmiş ve Activision tarafından yayınlanmıştır.

Ücretsiz mi?

Hayır, Call of Duty 7: Black Ops ücretsiz değildir. Oyunu satın almak için Activision’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty 7: Black Ops, aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumludur:

  • Microsoft Windows XP (SP3)
  • Microsoft Windows Vista (SP2)
  • Microsoft Windows 7 (SP1)
  • Microsoft Windows 8
  • Microsoft Windows 8.1
  • Microsoft Windows 10

Dosya Boyutu

Call of Duty 7: Black Ops crack dosyasının boyutu yaklaşık olarak 12 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi