call of duty wwii full torrent

Call of Duty: WWII Konusu

Call of Duty: WWII, Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 3 Kasım 2017’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Oyun, II. Dünya Savaşı’nın Avrupa Cephesi’nde geçen bir hikâyeyi konu alıyor. Oyuncu, ABD Ordusu’nun 1. Piyade Tümeni’nin bir üyesi olan Kıdemli Çavuş Ronald “Red” Daniels’ı kontrol ediyor. Daniels, Normandiya Çıkarması’ndan başlayarak, Ardenler Ormanı Muharebesi’ne kadar çeşitli görevlerde yer alıyor.

Oyun, II. Dünya Savaşı’nın gerçekçi bir tasvirini sunuyor. Oyuncu, savaşın vahşetini ve askerlerin yaşadığı zorlukları deneyimliyor. Oyun ayrıca, savaşın tarihi hakkında bilgi veriyor. Oyuncu, savaşın önemli olaylarını ve savaşta yer alan kişileri öğreniyor.

Call of Duty: WWII, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü topladı. Oyun, 2017 yılının en çok satan oyunlarından biri oldu.

Call of Duty: WWII Ücretsiz mi?

Hayır, Call of Duty: WWII ücretsiz değildir. Oyunu satın almak için Activision’ın resmi web sitesini veya oyunun satıldığı diğer platformları ziyaret edebilirsiniz.

Call of Duty: WWII Hangi İşletim Sistemleriyle Uyumlu?

Call of Duty: WWII, Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One işletim sistemleriyle uyumludur.

Call of Duty: WWII Dosya Boyutu

Call of Duty: WWII’nin dosya boyutu, platformlara göre değişmektedir. Oyunun Microsoft Windows için dosya boyutu 60 GB, PlayStation 4 için dosya boyutu 55 GB ve Xbox One için dosya boyutu 50 GB’dir.

Call of Duty: WWII İndirme Linki

Call of Duty: WWII İndir


Yayımlandı

kategorisi