call of duty modern warfare 2 crack download

Call of Duty: Modern Warfare 2 Crack İndir: Aksiyon ve Heyecan Dolu Bir Oyun Deneyimi

Call of Duty: Modern Warfare 2, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. 10 Kasım 2009’da Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir ve oyuncuları, dünyayı tehdit eden bir terörist örgütüyle mücadele eden bir grup özel kuvvet askerinin hikayesine sürükler.

Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 2, 2016 yılında geçmektedir. Dünya, bir terörist örgütü olan Al-Asad tarafından tehdit edilmektedir. Al-Asad, dünyanın en büyük şehirlerini nükleer silahlarla yok etmeyi planlamaktadır. Oyuncular, bu terörist örgütü durdurmak için görevlendirilen bir grup özel kuvvet askerinin kontrolünü ele alırlar.

Oyun, dünyanın dört bir yanındaki farklı yerlerde geçmektedir. Oyuncular, Rusya, Afganistan, Brezilya ve ABD gibi ülkelerde görev yapacaklardır. Oyun boyunca, oyuncular çeşitli düşmanlarla savaşacaklar ve zorlu görevleri tamamlayacaklardır.

Özellikleri

Call of Duty: Modern Warfare 2, birçok özelliğiyle oyunculara heyecanlı ve aksiyon dolu bir deneyim sunmaktadır. Oyunun en önemli özelliklerinden biri, çok oyunculu modudur. Çok oyunculu modda, oyuncular çevrimiçi olarak diğer oyuncularla birlikte veya karşı karşıya oynayabilirler.

Oyunun bir diğer önemli özelliği ise, özel görevler modudur. Özel görevler modunda, oyuncular tek başlarına veya arkadaşlarıyla birlikte özel görevleri tamamlamaya çalışırlar. Özel görevler, oyunun hikayesinden bağımsızdır ve oyunculara farklı bir oyun deneyimi sunarlar.

Üretici Firma

Call of Duty: Modern Warfare 2, Infinity Ward tarafından geliştirilmiştir. Infinity Ward, Call of Duty serisinin birçok oyununu geliştirmiş olan bir oyun stüdyosudur. Stüdyo, 2002 yılında kurulmuştur ve merkezi Kaliforniya’da bulunmaktadır.

Ücretsiz mi?

Call of Duty: Modern Warfare 2, ücretli bir oyundur. Oyunun fiyatı, platformuna göre değişmektedir. Oyunu satın almak için, oyunun resmi web sitesini veya oyun mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty: Modern Warfare 2, aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumludur:

  • Microsoft Windows 7, 8, 10
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

Call of Duty: Modern Warfare 2’nin dosya boyutu, platformuna göre değişmektedir. Oyunun dosya boyutu, yaklaşık olarak 16 GB’tır.

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 2’yi indirmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

Call of Duty: Modern Warfare 2 İndir


Yayımlandı

kategorisi