call of duty modern warfare 2 gameplay single player

Call of Duty: Modern Warfare 2 Tek Oyunculu Kampanya Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 2, 2009 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 2007’de yayınlanan Call of Duty 4: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir. Modern Warfare 2, dünya çapında 20 milyondan fazla kopya satarak büyük bir ticari başarı elde etti.

Oyunun konusu, Rusya’nın ABD’ye karşı bir nükleer saldırı başlatmasıyla başlıyor. Saldırı sonucu ABD’nin birçok şehri yok oluyor ve milyonlarca insan ölüyor. Saldırının ardından ABD, Rusya’ya karşı bir karşı saldırı başlatıyor ve iki ülke arasında bir nükleer savaş başlıyor.

Oyuncu, ABD’nin özel kuvvetleri olan Task Force 141’in bir üyesi olan Joseph Allen’ı kontrol ediyor. Allen, Rusya’nın nükleer saldırısını durdurmak ve dünyayı kurtarmak için çeşitli görevlere gönderiliyor.

Modern Warfare 2’nin tek oyunculu kampanyası, yaklaşık 8 saat süren 17 bölümden oluşuyor. Bölümler, ABD, Rusya, Brezilya ve Afganistan gibi farklı ülkelerde geçiyor. Oyuncu, bu bölümlerde çeşitli düşmanlarla savaşırken, aynı zamanda bulmacaları çözüyor ve görev hedeflerini tamamlıyor.

Modern Warfare 2’nin tek oyunculu kampanyası, eleştirmenler tarafından genel olarak olumlu karşılandı. Oyunun grafikleri, ses efektleri ve oynanışı övgüyle karşılandı. Ancak, oyunun konusu ve karakterleri bazı eleştirmenler tarafından eleştirildi.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Tek Oyunculu Kampanya Dosyası

  • Üretici Firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows, PlayStation 3, Xbox 360
  • Dosya Boyutu: 12 GB

Call of Duty: Modern Warfare 2 Tek Oyunculu Kampanya Dosyası İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 2 Tek Oyunculu Kampanya Dosyası İndirme Linki


Yayımlandı

kategorisi