call of duty modern warfare 2 mactavish

Call of Duty: Modern Warfare 2 MacTavish: Konusu, İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: Modern Warfare 2 MacTavish, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 10 Kasım 2022’de Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü.

Oyun, Call of Duty: Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir ve aynı evrende geçmektedir. Oyunun hikayesi, ABD’nin Orta Doğu’da bir terörist gruba karşı yürüttüğü savaşı konu almaktadır. Oyuncu, ABD Ordusu’nun özel kuvvetleri olan Task Force 141’in bir üyesi olan John “Soap” MacTavish’i kontrol etmektedir.

Call of Duty: Modern Warfare 2 MacTavish, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve hikayesi övgüyle karşılandı. Oyun, 2022 yılının en çok satan oyunlarından biri oldu.

Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 2 MacTavish, ABD’nin Orta Doğu’da bir terörist gruba karşı yürüttüğü savaşı konu almaktadır. Oyuncu, ABD Ordusu’nun özel kuvvetleri olan Task Force 141’in bir üyesi olan John “Soap” MacTavish’i kontrol etmektedir.

Oyun, Task Force 141’in İran’da bir terörist lideri öldürme göreviyle başlar. Görev başarılı bir şekilde tamamlanır, ancak Task Force 141 üyeleri bir Rus özel kuvvetleri birimi tarafından saldırıya uğrar. Saldırıda Soap ve diğer Task Force 141 üyeleri esir alınır.

Soap ve diğer Task Force 141 üyeleri, Rusya’da bir hapishaneye götürülür. Hapishanede Soap, Rus özel kuvvetleri komutanı Vladimir Makarov ile tanışır. Makarov, Soap’a Task Force 141’in diğer üyelerini öldüreceğini söyler.

Soap, hapishaneden kaçmayı başarır ve Task Force 141’in diğer üyelerini kurtarmak için bir göreve çıkar. Görev sırasında Soap, Makarov’un planlarını öğrenir. Makarov, ABD ve Rusya arasında bir savaş başlatmak için bir nükleer bomba kullanmayı planlamaktadır.

Soap, Makarov’un planlarını durdurmak için bir göreve çıkar. Görev sırasında Soap, Makarov’u öldürür ve nükleer bombayı etkisiz hale getirir. Oyun, ABD ve Rusya arasında bir savaşın başlamasını önleyen Soap’un zaferiyle sona erer.

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 2 MacTavish, aşağıdaki linkten indirilebilir:

Call of Duty: Modern Warfare 2 MacTavish indir

Üretici Firma

Call of Duty: Modern Warfare 2 MacTavish, Infinity Ward tarafından geliştirilmiştir. Infinity Ward, Call of Duty serisinin birçok oyununu geliştirmiştir.

Ücretsiz mi?

Call of Duty: Modern Warfare 2 MacTavish, ücretsiz değildir. Oyunun fiyatı 59,99 dolardır.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty: Modern Warfare 2 MacTavish, aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumludur:

  • Microsoft Windows 10 64-bit (1909 veya üzeri)
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Xbox One
  • Xbox Series X/S

Dosya Boyutu

Call of Duty: Modern Warfare 2 MacTavish’in dosya boyutu 125 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi