call of duty 4 modern warfare part 1

Call of Duty 4: Modern Warfare Part 1 Konusu

Call of Duty 4: Modern Warfare Part 1, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 5 Kasım 2007’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin dördüncü oyunudur ve Modern Warfare alt serisinin ilk oyunudur.

Oyun, Orta Doğu’da geçen bir hikâyeyi anlatıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Cpl. John “Soap” MacTavish’i kontrol ediyor. Soap, Orta Doğu’da bir terörist grubun lideri olan Imran Zakhaev’i durdurmak için görevlendirilen bir özel kuvvetler ekibinin üyesidir.

Oyun, Soap’un ekibiyle birlikte Zakhaev’in terörist grubunu durdurmak için çeşitli görevlere katılmasıyla başlıyor. Soap ve ekibi, teröristlerin üslerine baskın düzenliyor, rehineleri kurtarıyor ve düşman askerleriyle çatışıyor. Oyunun ilerleyen bölümlerinde, Soap ve ekibi Zakhaev’in nükleer silah kullanmasını engellemek için bir göreve gönderiliyor.

Call of Duty 4: Modern Warfare Part 1, eleştirmenler tarafından büyük beğeni topladı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü aldı. Oyun, birçok ödül kazandı ve tüm zamanların en iyi video oyunlarından biri olarak kabul ediliyor.

Call of Duty 4: Modern Warfare Part 1 Dosyası

  • Üretici Firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360
  • Dosya Boyutu: 6,7 GB

Call of Duty 4: Modern Warfare Part 1 İndirme Linki

Call of Duty 4: Modern Warfare Part 1 İndir


Yayımlandı

kategorisi