call of duty black ops players

Call of Duty: Black Ops Konusu

Call of Duty: Black Ops, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 9 Kasım 2010’da Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin yedinci oyunu ve Black Ops alt serisinin ilk oyunudur.

Oyun, Soğuk Savaş döneminde geçiyor ve oyuncular, özel kuvvetler birimi olan Black Ops’un bir üyesi olarak oynuyorlar. Oyun, oyuncuların çeşitli görevlerde yer almasını ve düşmanları öldürmesini gerektiriyor. Oyun, ayrıca çok oyunculu modlara da sahip.

Call of Duty: Black Ops, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modları nedeniyle övüldü. Oyun, ayrıca ticari olarak da başarılı oldu ve dünya çapında 25 milyon kopya sattı.

Call of Duty: Black Ops Dosyası

Call of Duty: Black Ops dosyası, oyunun kurulum dosyasıdır. Dosya, oyunun tüm verilerini içerir ve oyunun çalışması için gereklidir. Dosya, oyunun resmi web sitesinden veya çeşitli oyun indirme sitelerinden indirilebilir.

Dosya Boyutu: 12 GB

Ücretsiz: Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri:

  • Microsoft Windows 7, 8, 10
  • PlayStation 3
  • Wii
  • Xbox 360

Üretici Firma: Treyarch

İndirme Linki: Call of Duty: Black Ops İndir


Yayımlandı

kategorisi