call of duty infinite warfare campaign length

Call of Duty: Infinite Warfare Kampanya Uzunluğu: Konusu, Dosya Boyutu ve Daha Fazlası

Call of Duty: Infinite Warfare, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 4 Kasım 2016’da Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Call of Duty: Infinite Warfare, 2027 yılında geçmektedir. Dünya, uzaylı ırkı olan Settlement Defense Front (SDF) tarafından işgal edilmiştir. Oyuncu, SDF’ye karşı savaşan Birleşmiş Uzay Kuvvetleri’nin (UNSA) bir üyesi olan Kaptan Reyes’i kontrol eder.

Call of Duty: Infinite Warfare’in kampanya modu, yaklaşık 8-10 saat sürmektedir. Kampanya modu, oyuncunun SDF’nin işgalini durdurmak için çeşitli görevleri tamamlaması gereken doğrusal bir hikaye anlatmaktadır. Görevler arasında uzay gemilerinde savaşmak, gezegen yüzeylerinde savaşmak ve düşman üslerine sızmak yer almaktadır.

Call of Duty: Infinite Warfare’in kampanya modu, genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Eleştirmenler, oyunun grafiklerini, ses efektlerini ve oynanışını övdüler. Ancak, bazı eleştirmenler oyunun hikayesini ve karakterlerini eleştirdiler.

Call of Duty: Infinite Warfare Kampanya Modu Dosya Boyutu

Call of Duty: Infinite Warfare’in kampanya modu dosya boyutu, yaklaşık 50 GB’tır. Bu, oyunun yüksek kaliteli grafikleri ve ses efektleri nedeniyledir.

Call of Duty: Infinite Warfare Kampanya Modu Üretici Firması

Call of Duty: Infinite Warfare’in kampanya modu, Infinity Ward tarafından geliştirilmiştir. Infinity Ward, Call of Duty serisinin birçok oyununu geliştirmiştir.

Call of Duty: Infinite Warfare Kampanya Modu Ücretsiz mi?

Call of Duty: Infinite Warfare’in kampanya modu, ücretsiz değildir. Oyunu satın almak için belirli bir ücret ödemeniz gerekir.

Call of Duty: Infinite Warfare Kampanya Modu Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty: Infinite Warfare’in kampanya modu, aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumludur:

  • Microsoft Windows 7 (64-bit)
  • Microsoft Windows 8 (64-bit)
  • Microsoft Windows 10 (64-bit)
  • PlayStation 4
  • Xbox One

Call of Duty: Infinite Warfare Kampanya Modu Tıklanabilir İndirme Linki

Call of Duty: Infinite Warfare’in kampanya modunu indirmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

Call of Duty: Infinite Warfare Kampanya Modu İndir


Yayımlandı

kategorisi