call of duty infinite warfare ps4 amazon

Call of Duty: Infinite Warfare PS4 Amazon: Bir Uzay Destanının Hikayesi

Call of Duty: Infinite Warfare, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 4 Kasım 2016’da PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin on üçüncü ana oyunudur ve Call of Duty: Ghosts’un devamı niteliğindedir.

Call of Duty: Infinite Warfare, oyuncuları 2080 yılında geçen bir uzay savaşının ortasına götürüyor. Oyunun hikayesi, Dünya’nın kaynaklarının tükenmesi ve insanlığın yeni bir yuva arayışı nedeniyle başlıyor. Bu arayış, insanlığı Güneş Sistemi’nin en uzak köşelerine götürür ve sonunda bir uzaylı ırkı olan Settlement Defense Front (SDF) ile karşı karşıya getirir.

Oyunun ana karakteri, SDF’ye karşı savaşan Birleşmiş Uzay Gücü’nün (UNSA) bir pilotu olan Nick Reyes’tir. Reyes, oyun boyunca SDF’nin planlarını engellemek ve insanlığı kurtarmak için savaşır.

Call of Duty: Infinite Warfare, önceki Call of Duty oyunlarına göre daha fazla uzay savaşı içeriyor. Oyuncular, uzay gemilerini kullanarak düşman gemileriyle savaşabilir ve gezegenlerin yüzeylerine iniş yapabilirler. Oyun ayrıca, yeni silahlar ve yetenekler de içeriyor.

Call of Duty: Infinite Warfare, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı. Bazı eleştirmenler oyunun hikayesini ve oynanışını övdü, ancak diğerleri oyunun önceki Call of Duty oyunlarına göre çok fazla benzerlik gösterdiğini söyledi.

Call of Duty: Infinite Warfare PS4 Amazon: İndirme Bilgileri

  • Üretici Firma: Activision
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: PlayStation 4
  • Dosya Boyutu: 45 GB

Call of Duty: Infinite Warfare PS4 Amazon: İndirme Linki

Call of Duty: Infinite Warfare PS4 Amazon İndirme Linki


Yayımlandı

kategorisi