call of duty infinite warfare russian to english language fix

Call of Duty: Infinite Warfare Rusça’dan İngilizce’ye Dil Düzeltme: Konusu, İndirme Bağlantısı, Üretici, Ücretsiz Durumu, Uyumlu İşletim Sistemleri ve Dosya Boyutu

Call of Duty: Infinite Warfare, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 4 Kasım 2016’da Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin on üçüncü ana oyunudur ve Call of Duty: Ghosts’un devamı niteliğindedir.

Oyunun konusu, 2080 yılında geçmektedir. Dünya, uzaylı ırkı olan Settlement Defense Front (SDF) tarafından işgal edilmiştir. Oyuncu, SDF’ye karşı savaşan Birleşmiş Milletler Uzay Gücü (UNSA) askerlerinden biri olan Kaptan Reyes’i kontrol eder. Oyun, Reyes ve ekibinin SDF’yi yenmek ve Dünya’yı kurtarmak için mücadelesini konu almaktadır.

Call of Duty: Infinite Warfare, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, ses efektleri ve oynanışı övüldü, ancak konusu ve karakterleri eleştirildi. Oyun, ticari olarak başarılı oldu ve dünya çapında 15 milyon kopya sattı.

Call of Duty: Infinite Warfare Rusça’dan İngilizce’ye Dil Düzeltme Dosyası

Call of Duty: Infinite Warfare Rusça’dan İngilizce’ye dil düzeltme dosyası, oyunun Rusça dilindeki metinlerini İngilizce’ye çevirmek için kullanılan bir dosyadır. Dosya, oyunun geliştiricisi Infinity Ward tarafından yayınlanmıştır ve ücretsiz olarak indirilebilir. Dosya, Windows, PlayStation 4 ve Xbox One işletim sistemleriyle uyumludur. Dosyanın boyutu yaklaşık 1 GB’tır.

İndirme Bağlantısı

Call of Duty: Infinite Warfare Rusça’dan İngilizce’ye Dil Düzeltme Dosyası İndirme Bağlantısı

Üretici

Infinity Ward

Ücretsiz Durumu

Ücretsiz

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Windows
  • PlayStation 4
  • Xbox One

Dosya Boyutu

Yaklaşık 1 GB


Yayımlandı

kategorisi