call of duty modern warfare 2 1

Call of Duty: Modern Warfare 2 – 1: Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 2 – 1, 2009 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 2007’de çıkan Call of Duty 4: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir. Oyun, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı bir nükleer saldırı sonrasında geçen bir hikayeyi konu almaktadır. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Joseph Allen’ı kontrol etmektedir. Allen, Rusya’nın nükleer saldırısını durdurmak ve dünyayı kurtarmak için bir göreve gönderilir.

Oyun, beş bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde, Allen ve ekibi Rusya’nın nükleer füzelerini taşıyan bir konvoyu durdurmaya çalışmaktadır. İkinci bölümde, Allen ve ekibi Rusya’nın başkenti Moskova’ya saldırmaktadır. Üçüncü bölümde, Allen ve ekibi Rusya’nın nükleer silah üretim tesisini yok etmeye çalışmaktadır. Dördüncü bölümde, Allen ve ekibi Rusya’nın lideri Vladimir Makarov’u yakalamaya çalışmaktadır. Beşinci ve son bölümde, Allen ve ekibi Makarov’un nükleer füzelerini durdurmaya çalışmaktadır.

Call of Duty: Modern Warfare 2 – 1, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikayesiyle övgü topladı. Oyun, dünya çapında 20 milyonun üzerinde kopya sattı ve 2009 yılının en çok satan oyunlarından biri oldu.

Dosya Bilgileri

  • Üretici Firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • Dosya Boyutu: 12 GB

İndirme Linki:

Call of Duty: Modern Warfare 2 – 1 İndir


Yayımlandı

kategorisi