call of duty 3 wii rom

Call of Duty 3: Wii ROM – II. Dünya Savaşı’nın Heyecanını Yeniden Yaşayın

Call of Duty 3, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 2006 yılında PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Wii ve Microsoft Windows için piyasaya sürüldü. Call of Duty 3, Call of Duty serisinin üçüncü oyunudur ve II. Dünya Savaşı’nı konu almaktadır.

Oyun, Normandiya Çıkarması ile başlıyor ve oyuncular, Müttefik kuvvetlerin bir parçası olarak Alman işgalindeki Fransa’yı özgürleştirmek için savaşıyorlar. Oyun boyunca, oyuncular çeşitli görevlerde yer alıyorlar ve düşman askerleriyle çatışıyorlar. Call of Duty 3, gerçekçi grafikleri, heyecan verici oynanışı ve sürükleyici hikayesiyle beğeni topladı.

Konusu

Call of Duty 3, II. Dünya Savaşı’nı konu almaktadır. Oyun, Normandiya Çıkarması ile başlıyor ve oyuncular, Müttefik kuvvetlerin bir parçası olarak Alman işgalindeki Fransa’yı özgürleştirmek için savaşıyorlar. Oyun boyunca, oyuncular çeşitli görevlerde yer alıyorlar ve düşman askerleriyle çatışıyorlar.

Oyunun ilk görevi, Normandiya Çıkarması’dır. Oyuncular, bir grup Amerikan askerinin parçası olarak Omaha Plajı’na çıkıyorlar ve Alman askerleriyle çatışmaya başlıyorlar. Daha sonra, oyuncular Fransa’nın içlerine doğru ilerliyorlar ve çeşitli kasaba ve şehirleri Alman işgalinden kurtarıyorlar.

Oyunun ikinci görevi, Market Garden Harekatı’dır. Oyuncular, bir grup İngiliz askerinin parçası olarak Hollanda’ya paraşütle iniyorlar ve Arnhem Köprüsü’nü ele geçirmeye çalışıyorlar. Ancak, Alman askerleri tarafından karşı saldırıya uğruyorlar ve köprüyü ele geçirmeyi başaramıyorlar.

Oyunun üçüncü görevi, Ardenler Taarruzu’dur. Oyuncular, bir grup Amerikan askerinin parçası olarak Belçika’ya gidiyorlar ve Alman askerlerinin saldırısını durdurmaya çalışıyorlar. Ancak, Alman askerleri tarafından ağır kayıplar veriyorlar ve geri çekilmek zorunda kalıyorlar.

Oyunun dördüncü görevi, Ren Nehri’ni Geçiş’tir. Oyuncular, bir grup Amerikan askerinin parçası olarak Ren Nehri’ni geçmeye çalışıyorlar ve Alman askerleriyle çatışmaya başlıyorlar. Daha sonra, oyuncular Almanya’nın içlerine doğru ilerliyorlar ve çeşitli kasaba ve şehirleri Alman işgalinden kurtarıyorlar.

Oyunun beşinci görevi, Berlin Muharebesi’dir. Oyuncular, bir grup Sovyet askerinin parçası olarak Berlin’e gidiyorlar ve Alman askerleriyle çatışmaya başlıyorlar. Daha sonra, oyuncular Reichstag’ı ele geçiriyorlar ve Almanya’nın teslim olmasını sağlıyorlar.

Özellikleri

  • Gerçekçi grafikler
  • Heyecan verici oynanış
  • Sürükleyici hikaye
  • Çok oyunculu mod

Üretici Firma

Treyarch

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • Xbox 360
  • Wii
  • Microsoft Windows

Dosya Boyutu

1.2 GB

İndirme Linki

Call of Duty 3: Wii ROM İndir


Yayımlandı

kategorisi