ppsh 41 call of duty world at war

Call of Duty: World at War – PPSh-41

Call of Duty: World at War, 2008 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, II. Dünya Savaşı’nın Pasifik ve Doğu Cephesi’nde geçen iki ayrı hikâyeyi konu almaktadır. Oyuncular, Amerikan Deniz Piyadeleri, Sovyet Kızıl Ordusu ve İngiliz Ordusu’nun kontrolünü ele alarak çeşitli görevlerde yer almaktadır.

Call of Duty: World at War, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler almış ve ticari olarak başarılı olmuştur. Oyun, 2008 yılının en çok satan oyunlarından biri olmuş ve birçok ödül kazanmıştır. Oyunun devamı olan Call of Duty: Black Ops, 2010 yılında yayınlanmıştır.

PPSh-41

PPSh-41, Sovyet yapımı bir hafif makineli tüfektir. Silah, 1941 yılında Georgi Shpagin tarafından tasarlanmış ve II. Dünya Savaşı sırasında Kızıl Ordu tarafından kullanılmıştır. PPSh-41, basit tasarımı ve düşük üretim maliyeti sayesinde kısa sürede Sovyet ordusunun standart hafif makineli tüfeği haline gelmiştir.

PPSh-41, 7.62x25mm Tokarev mühimmatı kullanmaktadır. Silah, dakikada 900 mermi ateşleyebilmektedir. PPSh-41’in etkili menzili yaklaşık 200 metredir. Silah, 35 mermilik şarjörlerle beslenmektedir.

PPSh-41, II. Dünya Savaşı sırasında Sovyet ordusunun en önemli silahlarından biri olmuştur. Silah, hafifliği, düşük üretim maliyeti ve yüksek ateş gücü sayesinde Sovyet askerleri tarafından çok sevilmiştir. PPSh-41, günümüzde hala bazı ülkelerin ordularında kullanılmaktadır.

Call of Duty: World at War – PPSh-41 İndirme

Call of Duty: World at War – PPSh-41 dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

[PPSh-41 İndirme Bağlantısı]

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Dosya Boyutu

100 MB


Yayımlandı

kategorisi