ps4 call of duty oyunları

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare, 2019 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 2011’de yayınlanan Call of Duty: Modern Warfare 3’ün devamı niteliğindedir. Oyun, Orta Doğu’da geçen bir hikayeyi konu almaktadır. Oyuncu, terörist örgüt El-Katarala’yı durdurmak için görevlendirilen bir özel kuvvetler operatörü olan Kyle Garrick’i kontrol etmektedir.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War, 2020 yılında Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 1981 yılında geçen bir hikayeyi konu almaktadır. Oyuncu, Sovyetler Birliği’nin nükleer silah programını durdurmak için görevlendirilen bir CIA ajanı olan Alex Mason’ı kontrol etmektedir.

Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard, 2021 yılında Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, II. Dünya Savaşı’nın son dönemlerinde geçen bir hikayeyi konu almaktadır. Oyuncu, Nazi Almanyası’nın nükleer silah programını durdurmak için görevlendirilen bir müttefik kuvvetler askerini kontrol etmektedir.

Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone, 2020 yılında Infinity Ward ve Raven Software tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan ücretsiz battle royale oyunudur. Oyun, Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Black Ops Cold War oyunlarının haritalarında oynanmaktadır. Oyuncular, 150 kişilik bir lobiye girerek hayatta kalmaya çalışmaktadırlar.

Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile, 2019 yılında Tencent Games ve Activision tarafından geliştirilen ve yayınlanan ücretsiz mobil battle royale oyunudur. Oyun, Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Black Ops Cold War oyunlarının haritalarında oynanmaktadır. Oyuncular, 100 kişilik bir lobiye girerek hayatta kalmaya çalışmaktadırlar.

Dosya Bilgileri

  • Üretici Firma: Activision
  • Ücretsiz: Evet
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android, iOS
  • Dosya Boyutu: 100 GB (Call of Duty: Modern Warfare)
  • İndirme Linki: Call of Duty: Modern Warfare İndir

Yayımlandı

kategorisi