when was call of duty modern warfare 3 released

Call of Duty: Modern Warfare 3 Çıkış Tarihi ve Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, Call of Duty: Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir ve 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülmüştür.

Oyunun konusu, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı savaşın devamında geçmektedir. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish’i kontrol etmektedir. Soap, Rusya’nın ABD’ye karşı kullandığı kimyasal silahları durdurmak için bir göreve gönderilir. Görev sırasında Soap, Rusya’nın lideri Vladimir Makarov’u öldürmeyi başarır, ancak kendisi de ölür.

Call of Duty: Modern Warfare 3, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler almıştır. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü toplamıştır. Oyun, dünya çapında 30 milyondan fazla kopya satmıştır ve 2011 yılının en çok satan oyunu olmuştur.

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3, Steam, Origin ve Battle.net gibi dijital oyun platformlarından satın alınabilir. Oyunun indirme boyutu, platformuna göre değişmektedir. Steam’de oyunun indirme boyutu 16 GB, Origin’de 18 GB ve Battle.net’te 20 GB’tır.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Üretici Firması

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilmiştir. Infinity Ward, 2002 yılında kurulan bir Amerikan video oyunu geliştiricisidir. Şirket, Call of Duty serisinin yanı sıra, Medal of Honor ve Titanfall gibi oyunları da geliştirmiştir.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Ücretsiz mi?

Call of Duty: Modern Warfare 3, ücretsiz değildir. Oyun, dijital oyun platformlarından satın alınabilir. Oyunun fiyatı, platformuna göre değişmektedir. Steam’de oyunun fiyatı 19,99 TL, Origin’de 29,99 TL ve Battle.net’te 39,99 TL’dir.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty: Modern Warfare 3, Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarında oynanabilir. Oyunun Windows sürümü, Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 işletim sistemleriyle uyumludur. PlayStation 3 sürümü, PlayStation 3 sistem yazılımı sürüm 3.55 veya üzeri ile uyumludur. Xbox 360 sürümü ise, Xbox 360 sistem yazılımı sürüm 2.0 veya üzeri ile uyumludur.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Dosya Boyutu

Call of Duty: Modern Warfare 3’ün indirme boyutu, platformuna göre değişmektedir. Steam’de oyunun indirme boyutu 16 GB, Origin’de 18 GB ve Battle.net’te 20 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi