yuri nikitin call of duty

Yuri Nikitin Call of Duty: Konusu, İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri

Yuri Nikitin Call of Duty, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 2011 yılında Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin sekizinci oyunudur ve Modern Warfare alt serisinin üçüncü oyunudur.

Oyun, 2016 yılında geçen ve Rusya’nın ABD’ye karşı bir nükleer saldırı başlatmasıyla başlıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John Price’ı kontrol ediyor ve Rusya’nın saldırısını durdurmak için bir göreve gönderiliyor. Oyun, Price’ın Rusya’nın çeşitli bölgelerinde görev yapmasını ve sonunda Rusya’nın nükleer silahlarını kontrol eden Yuri Nikitin’i öldürmesini konu alıyor.

Yuri Nikitin Call of Duty, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övüldü. Oyun, dünya çapında 25 milyon kopya sattı ve 2011 yılının en çok satan video oyunlarından biri oldu.

Yuri Nikitin Call of Duty İndirme Linki

Yuri Nikitin Call of Duty, Steam, Origin ve Battle.net gibi dijital oyun platformlarından satın alınabilir. Oyunun indirme boyutu yaklaşık 50 GB’tır.

Yuri Nikitin Call of Duty Ücretsiz mi?

Hayır, Yuri Nikitin Call of Duty ücretsiz değildir. Oyunun fiyatı, dijital oyun platformlarına göre değişmektedir.

Yuri Nikitin Call of Duty Uyumlu İşletim Sistemleri

Yuri Nikitin Call of Duty, Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 işletim sistemleriyle uyumludur.

Yuri Nikitin Call of Duty Dosya Boyutu

Yuri Nikitin Call of Duty’nin dosya boyutu yaklaşık 50 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi