تحميل لعبة call of duty world at war للكمبيوتر

Call of Duty: World at War

Call of Duty: World at War, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 11 Kasım 2008’de Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin beşinci oyunudur ve Call of Duty 4: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir.

Oyun, II. Dünya Savaşı sırasında geçmektedir ve oyuncular, Amerikan, Sovyet ve İngiliz askerlerinin kontrolünü ele almaktadır. Oyun, Pasifik Cephesi ve Doğu Cephesi olmak üzere iki ana bölüme ayrılmıştır. Pasifik Cephesi’nde oyuncular, Japon İmparatorluğu’na karşı savaşırken, Doğu Cephesi’nde ise oyuncular, Nazi Almanyası’na karşı savaşmaktadır.

Oyun, önceki Call of Duty oyunlarına göre daha gerçekçi ve sinematik bir deneyim sunmaktadır. Oyun, daha ayrıntılı grafiklere, daha iyi ses efektlerine ve daha akıcı bir oynanışa sahiptir. Ayrıca, oyun, yeni bir çok oyunculu mod olan “Nazi Zombies” modunu da içermektedir.

Konusu

Oyun, 1942 yılında Pasifik Cephesi’nde başlamaktadır. Oyuncular, Amerikan Deniz Piyadeleri’nin bir üyesi olan Cpl. Miller’ın kontrolünü ele almaktadır. Miller, Guadalcanal Adası’na yapılan bir çıkarma operasyonuna katılmaktadır. Çıkarma operasyonu başarılı olur ve Miller, adayı Japon İmparatorluğu’nun işgalinden kurtarmak için savaşmaya başlar.

Oyunun ikinci bölümü olan Doğu Cephesi, 1943 yılında başlamaktadır. Oyuncular, Sovyet Kızıl Ordusu’nun bir üyesi olan Pvt. Reznov’un kontrolünü ele almaktadır. Reznov, Stalingrad Muharebesi’ne katılmaktadır. Stalingrad Muharebesi, II. Dünya Savaşı’nın en kanlı muharebelerinden biridir ve Reznov, bu muharebede hayatta kalmak için savaşmak zorundadır.

Oyunun üçüncü ve son bölümü olan Berlin Muharebesi, 1945 yılında başlamaktadır. Oyuncular, İngiliz Ordusu’nun bir üyesi olan Pvt. Evans’ın kontrolünü ele almaktadır. Evans, Berlin’e yapılan bir saldırıya katılmaktadır. Saldırı başarılı olur ve Evans, Berlin’i Nazi Almanyası’nın işgalinden kurtarmak için savaşmaya başlar.

Üretici Firma

Treyarch

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 10
  • PlayStation 3
  • Wii
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

  • Microsoft Windows: 12 GB
  • PlayStation 3: 15 GB
  • Wii: 8 GB
  • Xbox 360: 10 GB

İndirme Linki

Call of Duty: World at War indir


Yayımlandı

kategorisi