activision call of duty black ops 2

Call of Duty: Black Ops 2 Konusu

Call of Duty: Black Ops 2, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 13 Kasım 2012’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty: Black Ops’un devamı niteliğindedir ve 2025 yılında geçen bir hikayeyi anlatmaktadır.

Oyunun hikayesi, 2025 yılında, ABD ve Çin arasında bir savaşın patlak vermesiyle başlar. Savaş, Çin’in ABD’nin askeri uydularını ele geçirmesiyle başlar ve hızla küresel bir çatışmaya dönüşür. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin özel kuvvetleri olan SEAL Team 6’nın bir üyesi olan David Mason’ı kontrol eder. Mason, savaşın çeşitli cephelerinde görev yapar ve Çin’in planlarını engellemeye çalışır.

Oyunun hikayesi, tek oyunculu kampanya ve çok oyunculu mod olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Tek oyunculu kampanya, oyuncunun Mason’ı kontrol ederek savaşın çeşitli cephelerinde görev yapmasını sağlar. Çok oyunculu mod ise, oyuncuların birbirleriyle veya yapay zeka kontrollü düşmanlarla savaşmasını sağlar.

Call of Duty: Black Ops 2, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve hikayesi övgüyle karşılandı. Oyun, 2012 yılının en çok satan video oyunlarından biri oldu.

Call of Duty: Black Ops 2 İndirme Linki

Call of Duty: Black Ops 2 İndir

Üretici Firma

Activision

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

12 GB


Yayımlandı

kategorisi