android oyun club call of duty strike team

Call of Duty: Strike Team – Android Oyun Club

Call of Duty: Strike Team, Activision tarafından geliştirilen ve yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 4 Eylül 2013’te Android ve iOS platformları için piyasaya sürüldü.

Oyun, Call of Duty serisinin bir yan ürünüdür ve ana serinin olaylarından önce geçmektedir. Oyuncu, ABD Ordusu’nun elit bir birimi olan Strike Team’in lideri rolünü üstlenir. Strike Team, dünyanın dört bir yanındaki terörist tehditleri ortadan kaldırmakla görevlidir.

Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki farklı mod içerir. Tek oyunculu modda, oyuncu Strike Team’in lideri olarak çeşitli görevleri tamamlamak zorundadır. Çok oyunculu modda ise, oyuncu diğer oyuncularla çevrimiçi olarak savaşabilir.

Call of Duty: Strike Team, eleştirmenlerden karışık yorumlar aldı. Bazı eleştirmenler oyunun grafiklerini ve oynanışını övdü, ancak diğerleri oyunun kısa sürmesini ve tekrar oynanabilirliğinin düşük olmasını eleştirdi.

Konusu

Call of Duty: Strike Team, 2020 yılında geçmektedir. Dünya, terörist grupların tehdidi altındadır. ABD Ordusu, bu tehditleri ortadan kaldırmak için Strike Team adlı elit bir birim kurar.

Strike Team, dünyanın dört bir yanındaki terörist hedeflere karşı gizli operasyonlar yürütür. Oyuncu, Strike Team’in lideri rolünü üstlenir ve çeşitli görevleri tamamlamak zorundadır.

Görevler arasında teröristlerin üslerine baskın düzenlemek, rehineleri kurtarmak ve suikast düzenlemek yer almaktadır. Oyuncu, görevleri tamamlamak için çeşitli silahlar ve ekipmanlar kullanabilir.

Özellikleri

  • Birinci şahıs nişancı oyunu
  • Tek oyunculu ve çok oyunculu modlar
  • Çeşitli görevler ve hedefler
  • Gerçekçi grafikler ve ses efektleri
  • Kolay öğrenilebilir ve oynanabilir kontroller

İndirme Linki

Call of Duty: Strike Team İndir

Üretici Firma

Activision

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

Android 4.0 ve üzeri

Dosya Boyutu

1,2 GB


Yayımlandı

kategorisi