call of duty 1 demo indir tamindir

Call of Duty 1 Demo İndir Tamindir: İkinci Dünya Savaşı’nın Heyecanını Yaşayın

Call of Duty 1, 2003 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir hikâyeyi konu almaktadır. Oyuncu, Amerikan, İngiliz veya Sovyet ordusundan bir asker rolünü üstlenerek çeşitli görevlerde yer almaktadır.

Call of Duty 1, gerçekçi grafikleri, etkileyici ses efektleri ve sürükleyici oynanışıyla büyük beğeni toplamıştır. Oyun, birçok ödül kazanmış ve milyonlarca kopya satmıştır. Call of Duty 1, günümüzde hala popülerliğini korumaktadır ve birçok oyuncu tarafından oynanmaktadır.

Call of Duty 1 Demo İndir Tamindir: Oyunun Konusu

Call of Duty 1, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir hikâyeyi konu almaktadır. Oyuncu, Amerikan, İngiliz veya Sovyet ordusundan bir asker rolünü üstlenerek çeşitli görevlerde yer almaktadır. Oyunun görevleri, düşman askerleriyle savaşmak, hedefleri ele geçirmek ve rehineleri kurtarmak gibi çeşitlilik göstermektedir.

Oyunun Amerikan kampanyası, Normandiya Çıkarması ile başlamaktadır. Oyuncu, Amerikan askerlerinden biri olarak Normandiya sahillerine çıkmakta ve Alman askerleriyle savaşmaktadır. Daha sonra, oyuncu Fransa ve Belçika’da çeşitli görevlerde yer almaktadır. Oyunun sonunda, oyuncu Berlin’e ulaşmakta ve Alman ordusunu yenmektedir.

Oyunun İngiliz kampanyası, Kuzey Afrika’da başlamaktadır. Oyuncu, İngiliz askerlerinden biri olarak Kuzey Afrika’daki Alman ve İtalyan askerleriyle savaşmaktadır. Daha sonra, oyuncu İtalya’da çeşitli görevlerde yer almaktadır. Oyunun sonunda, oyuncu Roma’ya ulaşmakta ve Alman ordusunu yenmektedir.

Oyunun Sovyet kampanyası, Stalingrad Muharebesi ile başlamaktadır. Oyuncu, Sovyet askerlerinden biri olarak Stalingrad’daki Alman askerleriyle savaşmaktadır. Daha sonra, oyuncu Ukrayna ve Polonya’da çeşitli görevlerde yer almaktadır. Oyunun sonunda, oyuncu Berlin’e ulaşmakta ve Alman ordusunu yenmektedir.

Call of Duty 1 Demo İndir Tamindir: Oyunun Özellikleri

  • Gerçekçi grafikler
  • Etkileyici ses efektleri
  • Sürükleyici oynanış
  • Çeşitli görevler
  • Üç farklı ordudan birini seçme imkânı
  • Çok oyunculu mod

Call of Duty 1 Demo İndir Tamindir: Dosya Bilgileri

  • Üretici firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Evet
  • Uyumlu işletim sistemleri: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • Dosya boyutu: 1,5 GB

Call of Duty 1 Demo İndir Tamindir: İndirme Linki

Call of Duty 1 Demo İndir Tamindir


Yayımlandı

kategorisi