call of duty 1 indir tek link

Call of Duty 1: İkinci Dünya Savaşı’nın Efsanevi Hikayesi

Call of Duty 1, 2003 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen dört farklı askerin hikayesini anlatıyor. Oyuncular, Amerikan, İngiliz, Sovyet ve Alman ordularından birini seçerek savaşabiliyorlar.

Konusu

Call of Duty 1’in hikayesi, 1941 yılında başlıyor. Almanya, Polonya’yı işgal etmiş ve İkinci Dünya Savaşı başlamıştır. Oyuncular, Amerikan ordusundan Çavuş John Miller, İngiliz ordusundan Çavuş Tom Sullivan, Sovyet ordusundan Çavuş Viktor Reznov ve Alman ordusundan Çavuş Paul Steiner olmak üzere dört farklı askerin kontrolünü ele alıyorlar.

Oyuncular, bu dört askerle birlikte İkinci Dünya Savaşı’nın en önemli cephelerinde savaşıyorlar. Normandiya Çıkarması, Stalingrad Muharebesi ve Berlin Muharebesi gibi tarihi olaylara katılıyorlar. Oyun boyunca, oyuncular düşman askerleriyle savaşmanın yanı sıra çeşitli görevleri de yerine getirmek zorundalar. Örneğin, düşman mevzilerini ele geçirmek, rehineleri kurtarmak veya önemli belgeleri ele geçirmek gibi görevler oyuncuları bekliyor.

Özellikleri

Call of Duty 1, döneminin en iyi grafiklerine ve oynanışına sahip oyunlarından biriydi. Oyun, gerçekçi grafikleri, detaylı ses efektleri ve sürükleyici hikayesiyle oyuncuları kendine hayran bıraktı. Oyunun oynanışı da oldukça akıcı ve eğlenceliydi. Oyuncular, farklı silahları kullanarak düşman askerleriyle savaşabiliyor ve çeşitli görevleri yerine getirebiliyorlardı.

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Dosya Boyutu

1.5 GB

İndirme Linki

Call of Duty 1 İndir


Yayımlandı

kategorisi