call of duty 1 saglamindir

Call of Duty 1 Sağlamdır: Konusu ve İncelemesi

Call of Duty 1, 2003 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir hikâyeyi konu almaktadır. Oyuncu, Amerikan, İngiliz veya Sovyet ordusundan bir asker rolünü üstlenerek çeşitli görevlerde yer almaktadır.

Call of Duty 1, döneminin en başarılı oyunlarından biri olmuştur. Oyun, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almış ve birçok ödül kazanmıştır. Oyunun grafikleri, ses efektleri ve oynanışı övgüyle karşılanmıştır.

Konusu

Call of Duty 1, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir hikâyeyi konu almaktadır. Oyun, 1941 yılında başlamaktadır. Almanya, Polonya’yı işgal etmiş ve Avrupa’da savaş başlamıştır. Oyuncu, Amerikan, İngiliz veya Sovyet ordusundan bir asker rolünü üstlenerek çeşitli görevlerde yer almaktadır.

Oyunun ilk görevi, Amerikan askerlerinin Normandiya’ya çıkartılmasıdır. Oyuncu, çıkartma sırasında bir asker rolünü üstlenerek Alman askerleriyle savaşmaktadır. Daha sonraki görevlerde oyuncu, İngiliz askerleriyle birlikte Kuzey Afrika’da savaşmakta, Sovyet askerleriyle birlikte Stalingrad’da savaşmaktadır.

Oyunun son görevi, Berlin’in ele geçirilmesidir. Oyuncu, Sovyet askerleriyle birlikte Berlin’e girerek Alman askerleriyle savaşmaktadır. Sonunda Almanya teslim olur ve savaş sona erer.

İncelemesi

Call of Duty 1, döneminin en başarılı oyunlarından biri olmuştur. Oyun, eleştirmenlerden olumlu yorumlar almış ve birçok ödül kazanmıştır. Oyunun grafikleri, ses efektleri ve oynanışı övgüyle karşılanmıştır.

Oyunun grafikleri, 2003 yılı için oldukça iyiydi. Oyun, ayrıntılı ve gerçekçi ortamlar sunuyordu. Karakter modelleri de oldukça iyiydi. Oyunun ses efektleri de oldukça başarılıydı. Silah sesleri ve patlama sesleri oldukça gerçekçiydi.

Oyunun oynanışı da oldukça iyiydi. Oyun, hızlı ve aksiyon doluydu. Oyuncu, sürekli olarak düşmanlarla savaşmak zorundaydı. Oyunun kontrolleri de oldukça iyiydi. Oyuncu, karakterini kolayca kontrol edebiliyordu.

İndirme Linki

Call of Duty 1 İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Dosya Boyutu

1.2 GB


Yayımlandı

kategorisi