call of duty black ops skidrow indir

Call of Duty: Black Ops – Skidrow İndir

Call of Duty: Black Ops, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, Call of Duty serisinin yedinci ana oyunudur ve 9 Kasım 2010’da Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 için piyasaya sürülmüştür. Oyun, Soğuk Savaş döneminde geçen bir hikayeyi konu almaktadır. Oyuncu, CIA’nın gizli bir birimi olan Black Ops’un bir üyesi olan Alex Mason’ı kontrol etmektedir. Mason, Soğuk Savaş’ın en önemli olaylarından bazılarında yer almaktadır ve dünyayı yok etmek isteyen bir Sovyet generali olan Dragovich’i durdurmaya çalışmaktadır.

Call of Duty: Black Ops, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler almıştır. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikayesiyle övgü toplamıştır. Oyun, dünya çapında 25 milyonun üzerinde kopya satmıştır ve serinin en çok satan oyunlarından biri olmuştur.

Konusu

Call of Duty: Black Ops, Soğuk Savaş döneminde geçen bir hikayeyi konu almaktadır. Oyuncu, CIA’nın gizli bir birimi olan Black Ops’un bir üyesi olan Alex Mason’ı kontrol etmektedir. Mason, Soğuk Savaş’ın en önemli olaylarından bazılarında yer almaktadır ve dünyayı yok etmek isteyen bir Sovyet generali olan Dragovich’i durdurmaya çalışmaktadır.

Oyun, 1961 yılında Küba’da başlamaktadır. Mason, bir CIA ajanı olarak Küba’ya gönderilir ve Fidel Castro’nun devrilmesi için çalışan bir grup asiyi desteklemektedir. Ancak, Mason’un görevi başarısız olur ve Castro iktidarda kalır.

Mason daha sonra Vietnam Savaşı’na gönderilir. Vietnam’da, Mason bir grup Vietnamlı gerilla ile birlikte savaşmaktadır. Mason, gerillaların lideri olan General Giap’ı öldürmeyi başarır, ancak kendisi de ağır yaralanır.

Mason, yaralarından kurtulduktan sonra, Sovyetler Birliği’ne gönderilir. Sovyetler Birliği’nde, Mason Dragovich’in planlarını öğrenir. Dragovich, dünyayı yok etmek için bir nükleer füze saldırısı planlamaktadır. Mason, Dragovich’in planlarını durdurmak için bir göreve gönderilir. Mason, Dragovich’i öldürmeyi başarır ve dünyayı yok olmaktan kurtarır.

Üretici Firma

Treyarch

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows
  • PlayStation 3
  • Wii
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

12 GB

İndirme Linki

Call of Duty: Black Ops – Skidrow İndir


Yayımlandı

kategorisi