call of duty modern warfare 2 xbox 360 iso download

Call of Duty: Modern Warfare 2 Xbox 360 ISO İndir

Call of Duty: Modern Warfare 2, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 10 Kasım 2009’da Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Modern Warfare 2, Call of Duty serisinin altıncı oyunu ve Modern Warfare alt serisinin ikinci oyunudur.

Oyun, 2011 yılında Rusya’nın ABD’ye nükleer saldırı düzenlemesiyle başlıyor. Saldırı sonrasında ABD hükümeti dağılıyor ve ülke kaos ortamına giriyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Joseph Allen’ı kontrol ediyor. Allen, Rusya’nın saldırısını durdurmak ve ülkeyi kurtarmak için bir göreve gönderiliyor.

Modern Warfare 2, önceki oyunlara göre daha gerçekçi ve sinematik bir deneyim sunuyor. Oyun, yüksek kaliteli grafikler, etkileyici ses efektleri ve sürükleyici bir hikaye ile öne çıkıyor. Oyun ayrıca, çok oyunculu moduyla da dikkat çekiyor. Çok oyunculu modda, oyuncular birbirleriyle rekabet edebiliyor veya işbirliği yaparak görevleri tamamlayabiliyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Xbox 360 ISO İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 2 Xbox 360 ISO İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

9 GB


Yayımlandı

kategorisi