call of duty modern warfare 3 ign rating

Call of Duty: Modern Warfare 3 IGN Derecelendirmesi: 9/10

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir ve Modern Warfare üçlemesinin son oyunudur.

Modern Warfare 3, dünya çapında bir terörist örgüt olan Ultranasyonalistler tarafından başlatılan bir savaşı konu alıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish’i kontrol ediyor. Soap, Ultranasyonalistleri durdurmak ve dünyayı kurtarmak için bir dizi göreve gönderiliyor.

Modern Warfare 3, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. IGN, oyuna 9/10 puan verdi ve “Modern Warfare 3, serinin en iyi oyunu ve yılın en iyi nişancı oyunlarından biri” dedi. GameSpot, oyuna 8/10 puan verdi ve “Modern Warfare 3, heyecan verici bir hikaye, harika çok oyunculu modlar ve muhteşem grafiklerle dolu birinci sınıf bir nişancı oyunu” dedi.

Modern Warfare 3, ticari olarak da büyük bir başarı elde etti. Oyun, ilk haftasında 6,5 milyon kopya sattı ve 1 milyar dolarlık gelir elde etti. Oyun, tüm zamanların en çok satan nişancı oyunlarından biri oldu.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Dosyası

  • Üretici Firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360
  • Dosya Boyutu: 16 GB

İndirme Linki:

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir


Yayımlandı

kategorisi