call of duty modern warfare 3 indir pc

Call of Duty: Modern Warfare 3 Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Modern Warfare 3, Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir ve Modern Warfare üçlemesinin son oyunudur.

Oyun, Rusya’nın ABD’yi işgal etmesiyle başlıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John Price’ı kontrol ediyor. Price ve ekibi, Rus işgalini durdurmak için bir dizi göreve gönderiliyor. Oyun boyunca, oyuncu Price’ın yanı sıra diğer karakterleri de kontrol ediyor. Bunlar arasında, İngiliz SAS’ın bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish, Rus İç Güvenlik Servisi’nin (FSB) bir üyesi olan Yuri ve ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan Sandman yer alıyor.

Oyuncu, görevler boyunca çeşitli silahları kullanıyor. Bunlar arasında, saldırı tüfekleri, keskin nişancı tüfekleri, pompalı tüfekler ve tabancalar yer alıyor. Oyuncu ayrıca, el bombaları ve roketatarlar gibi patlayıcıları da kullanabiliyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu nedeniyle övüldü. Oyun, dünya çapında 30 milyondan fazla kopya sattı ve 2011 yılının en çok satan oyunu oldu.

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir

Call of Duty: Modern Warfare 3, Steam, Origin ve Battle.net gibi dijital oyun platformlarından satın alınabilir. Oyunun fiyatı, platformlara göre değişebilir.

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows 7/8/10 (64-bit)
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

16 GB

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir


Yayımlandı

kategorisi